MAŁGORZATA POTOCKA...

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
baletnica86

Post autor: baletnica86 »

heeheh no i dopadliscie mnie;) zapraszam na http://www.teatr-sabat.pl/ ;))))
Czajori

Post autor: Czajori »

Wohow! Baletnico86, o ile dobrze rozszyfrowuję Twój pseudonim, to masz 19 lat! I już tańczysz w Sabacie?? Szacuneczek...
yvonne

Post autor: yvonne »

Tam starszych nie przyjmują! :twisted:
Nefretete

Post autor: Nefretete »

właśnie weszłam na strone Sabatu, a tam w repertuarze kiedy zajrzałam pod "Od Chopina do Moniuszki - Pejzaż polskich łąk", znalazłam wśród solistów baletu nazwisko Maxa Wojtiula.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

tak, Maksim wystepuje tam gościnnie w jakims Chopinowskim kawałku... 8) Widac Chopin "przyrósł" do niego od czasów głównej roli w balecie "Fortepianissimo".
baletnica86

No dziekuje bardzo..tez sie ciesze ze tancze w Sabacie;)...tak wyszlo ze jestem najmlodsza :oops: eheh ..a kto to pisze ze starszych nie przyjmuja????????tu wiek nie jest wazny...a wyglad i doswiadczenie...
Jesli chodzi o Maxika to tak wystapil w najszej najnowszej premierze;)..bo niestety u nas w Sabacie brak tancerzy..a przydali by sie;)Był ktos moze na jakims spektaklu w Sabacie??????przyznac sie;)pozdrawiam :D
Nefretete

Post autor: Nefretete »

to moze baletnico opisz nam jak wyglada praca w Sabacie, jak czesto macie proby, jak one wygladaja itp.

P.S. Konczylas poznanska SB, prawda?? Pamietam, ze jakis rok temu pisalas na forum na temat Sabaru, ale wtedy mialas w profilu wpisane Poznan-Warszawa :) Pozdrawiam.
baletnica86

Tak konczylam poznanska szkole baletowa;)i od niedawna mieszkam w Warszawie gdzie rowniez pracuje w Sabacie;)Praca bardzo mi sie podoba..nawet nie wiedzialam ze bede az tak zadowolona :D
No wiec jesli chodzi o proby w Sabacie to to roznie wyglada...ja jako nowa dziewczyna mam do nauczenia sporo numerow dlatego staramy sie abym miala codziennie proby...ale dziewczyny z duzym stazem to codziennie nie musza przychodzic...dlatego dobre jest to ze mozna studiowac albo znalezc dodatkowa prace;)))Poprostu zyc nie umierac;)Pani Potocka jest bardzo mila kobieta;)Jeszcze jakies zapytania;D????????
Pozdrawiam wszystkich;)
sfra

Post autor: sfra »

No nie wiem, czy na Towim miejscu byłbym taki dumny z tańczenia w Sabacie (opinia wyrobiła mi się po obejrzeniu WITAJ EUROPO).
Niemniej gratuluję pracy. :-)
Czajori

Post autor: Czajori »

Co to za film, sfra? ten o tym porwanym statku?

I drobna prośba do Moderatora: ten wątek NAPRAWDĘ bardziej pasuje do działu "Ludzie baletu", chociażby ze względu na tytuł. Czy, drogi Moderatorze, sprzątniesz go stąd i postawisz tam, gdzie trzeba, aby zaspokoić mój forumowy pedantyzm? :wink:
ODPOWIEDZ