[quote:4202e011d0="wh"]Jeżeli ktoś jest zainteresowany nadal rajstopkami baletowymi to na ul Św Filipa 5 (na końcu Nowego Kleparza) w tej hurtowni co się przeniosła z ul. Lubicz są dostępne po 8,50zł. Chociaż dość szybko się przecierają( a ja czasami chodzę w nich do normalnych butów i spódniczki ;0) , to są naprawdę niezłe.[/quote:4202e011d0]
A w jakim mieście?
[size=9:4202e011d0]niby taki drobiazg...[/size:4202e011d0]
W sklepach H&M są teraz rajstopy, które rewelacyjnie sprawdzają się na balecie - w różnych kolorach (przede wszystkim białe i czarne), całe rajstopy i getry, w paczkach po dwie pary za 30-40 zł.
Korzystajmy, drogie Panie, z faktu, że obecne trendy sprzyjają zdobywaniu tak deficytowego towaru, jak dobre rajtki do tańca :D
Och, tak. Zakupiłam te rajstopy i bardzo sobie chwalę. Są one cieńkie ale nie takie ciękie jak zwykłe białę rajstpoy, które po jednym ruchu się drą. One mi na długo wystarczyły wiec polecam.
Ja swoje getry kupiłam w ... Orsayu. Są ładne, trwałe i bardzo wygodne (są czarne i w innych, bardziej "dzikich" kolorach i wzorach typu fuksja czy panterka, więc raczej do OSB się nie nadają :P). Były trochę droższe niż te z H&M, bo jedna para kosztowała prawie 26 złotych.