Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Ellenai

Post autor: Ellenai »

To ja tez chcialam sie przywitac:) Dwa slowa na temat wlasny: zyje, tancze, mieszkam i ucze sie we Wroclawiu. Tancze (ostatecznie chyba to jest na tym forum najistotniejsze) nie klasycznie (a moze nie powinnam sie przyznawac?...;) ), tylko "irish-way". Ktos widzial moze Riverdance?... No to wlasnie te rejony ^-^ Tak czy inaczej, rowniez bez tanca nie zyje i strrasznie mi z tym dobrze:)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)

Ellenai.
Princesska17

Post autor: Princesska17 »

Witam was serdecznie! Na imię mam Florentyna (Flora, Flo), ale mówią mi Princesska. Mam 17 lat. Od 12 lat tańczę balet, taniec to absolutnie całe moje życie! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Majka

Post autor: Majka »

Witam
Mam na imię Maja i dzięki moim koleżankom z Ogniska Baletowego w Szczecinie poznałam to wspaniałe forum:D:D Mam nadzieję że się to zadomowię:D:D Chodzę jak już wspomniałam do Ogniska Baletowego w Szczecinie do klasy 8 :D Bardzo tu u Was miło:D:D
Paula

Post autor: Paula »

No to nasza Ogniskowa grupa się powiększa :):
* Paula
* Julcia
* DolceGabbana
* Majka
* nala....
Ciekawe kto jeszcze :)
Adolescente

Post autor: Adolescente »

Więc nasza grupa z ogniska Baletowego powiekszyla sie tez o mnie :)
Witam Was =* mam na imie Marta i razem z ,, grupą ze Szczecina" chodze do Ogniska Baletowego do klasy 8 :) Dzieki kochanym dziewczynkom znalazlam sie tutaj :) kidys uz tu bylam, ale jakos potem mi sie zapomniało :) pozdrawiam Was i zaczynam swoje forumowanie :)
kocham =*
malwinka

Post autor: malwinka »

siema:-)
gonia

Post autor: gonia »

Jak wszyscy się przedstawiają to i ja (chciaż z dużym opóźnieniem :D- wybaczcie). No więc tak...hmm... Mam na imię Gosia, mieszkam w Toruniu, chodzę (od 3 lat) do Zespołu Baby Jagi przy MDK. Wcześniej byłam rok w zespole Puenta w Domu Harcerza, ale zrezygnowałam. Balet uwielbiam odkąd byłam mała i dostałam na urodziny lalkę barbie-baletnica :) Moja ulubiona lalka... potem była Baby born (kilka lat później) i moja kochana mama uszyła jej strój baletnicy :):):) Pozdrawiam wszystkich- gosia

p.s. Jestem 200 osobą wpisującą się! Hurra! :D:D:D
malwinka

Post autor: malwinka »

Jak wszyscy to i ja... Nazywam się Malwina i ucze się w gimnazjum. Jak większość z was mam odrobinę żalu że moi rodzice nie zapisali mnie na zajęcia z klasyki. Staram się o tym nie myśleć i pocieszam się czytając to wspaniałe forum :)

pozdrawiam serdecznie wszystki zapalonych fanatyków baletu :lol:
asias

Post autor: asias »

No to ja też się przedstawie ;) A więc jestem Asia, mam 14 lat. Kiedy byłam mniejsza, to chciałam całe moje życie związać z baletem - własciwie to byłam już przygotowana do egzaminów do szkoły baletowej. Ale z tych czy innych powodow, w koncu sie nie udalo mi nawet podejsc do pierwszego egzaminu :( No ale trudno, dobrze ze mam mozliwosc tanczenia gdzie indziej ;) A mianowicie w zespole "Rapsodia" w Żukowie. To chyba byłoby na tyle.
Pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieje, że zagoszcze na tym forum na dłuzej ;)
byla.tancereczka

Post autor: byla.tancereczka »

to ja tez sie przedstawie:):)

mam na imie monika, sopedzilam pikne chwile w baleci, niestety od przeszlo roku nie chodze do ogniska i ZALUJE i pozdrawiam wszystkich :)
ODPOWIEDZ