Przedstawialnia
To ja tez chcialam sie przywitac:) Dwa slowa na temat wlasny: zyje, tancze, mieszkam i ucze sie we Wroclawiu. Tancze (ostatecznie chyba to jest na tym forum najistotniejsze) nie klasycznie (a moze nie powinnam sie przyznawac?...;) ), tylko "irish-way". Ktos widzial moze Riverdance?... No to wlasnie te rejony ^-^ Tak czy inaczej, rowniez bez tanca nie zyje i strrasznie mi z tym dobrze:)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)
Ellenai.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)
Ellenai.
-
Princesska17
-
Adolescente
Więc nasza grupa z ogniska Baletowego powiekszyla sie tez o mnie :)
Witam Was =* mam na imie Marta i razem z ,, grupą ze Szczecina" chodze do Ogniska Baletowego do klasy 8 :) Dzieki kochanym dziewczynkom znalazlam sie tutaj :) kidys uz tu bylam, ale jakos potem mi sie zapomniało :) pozdrawiam Was i zaczynam swoje forumowanie :)
kocham =*
Witam Was =* mam na imie Marta i razem z ,, grupą ze Szczecina" chodze do Ogniska Baletowego do klasy 8 :) Dzieki kochanym dziewczynkom znalazlam sie tutaj :) kidys uz tu bylam, ale jakos potem mi sie zapomniało :) pozdrawiam Was i zaczynam swoje forumowanie :)
kocham =*
Jak wszyscy się przedstawiają to i ja (chciaż z dużym opóźnieniem :D- wybaczcie). No więc tak...hmm... Mam na imię Gosia, mieszkam w Toruniu, chodzę (od 3 lat) do Zespołu Baby Jagi przy MDK. Wcześniej byłam rok w zespole Puenta w Domu Harcerza, ale zrezygnowałam. Balet uwielbiam odkąd byłam mała i dostałam na urodziny lalkę barbie-baletnica :) Moja ulubiona lalka... potem była Baby born (kilka lat później) i moja kochana mama uszyła jej strój baletnicy :):):) Pozdrawiam wszystkich- gosia
p.s. Jestem 200 osobą wpisującą się! Hurra! :D:D:D
p.s. Jestem 200 osobą wpisującą się! Hurra! :D:D:D
No to ja też się przedstawie ;) A więc jestem Asia, mam 14 lat. Kiedy byłam mniejsza, to chciałam całe moje życie związać z baletem - własciwie to byłam już przygotowana do egzaminów do szkoły baletowej. Ale z tych czy innych powodow, w koncu sie nie udalo mi nawet podejsc do pierwszego egzaminu :( No ale trudno, dobrze ze mam mozliwosc tanczenia gdzie indziej ;) A mianowicie w zespole "Rapsodia" w Żukowie. To chyba byłoby na tyle.
Pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieje, że zagoszcze na tym forum na dłuzej ;)
Pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieje, że zagoszcze na tym forum na dłuzej ;)
-
byla.tancereczka