Moje zdanie o Polskich Szkolach Baletowych

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
yvonne

Post autor: yvonne »

A może po prostu nie mają informatyki?
yvonne

no to już nie wiem...Może mają tę informatykę kiepsko prowadzoną (np.vała klasa przy jednym komputerze).Albo po prostu im się nie chce. :lol:
sisi

Post autor: sisi »

chyba jednak ta druga opcja.... :roll:
yvonne

A pan Gruziel wygląda na takiego energicznego menadżera... :lol:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:2b5841ec2d="yvonne"]Nie wolno pisać nazwisk? :oops: :oops:[/quote:2b5841ec2d]

wolno, wolno, w koncu to osoba publiczna, dyrektor artystyczny szkoły, jakby nie było ;) Ale za brak strony to szanowna dyrekcja ma u mnie minus...
Maciejka

Post autor: Maciejka »

Wiecie co? Mnie się wydaje, że skzopuł tkwi w sposobach nauczania i pedagogach. Poza tym, to racja, ze o skzołach baletowych mało kto w ogóle wie.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote="Kasia G Ale za brak strony to szanowna dyrekcja ma u mnie minus...[/quote]

jakby ktos nie zauważył zamkniętego wątku "Tak długo czekaliście.." to w tym miejscu nawiązując do powyższych postów zaznaczam, ze Warszawska szkoła baletowa ma juz swoją stronę www.baletowa.pl
ODPOWIEDZ