Odciski i rany na stopach

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
sisi

Post autor: sisi »

no wiesz, niektóre napewno mają taką budowe stopy, dzięki której nie niszczy sie ona tak bardzo, a moze po prostu są nauczone dobrze się z pointami obochodzić itd... wiadomo, ze nie mozna na nich stawać byle jak ;) i o same stopy tez trzeba dbać..
Wojtek4p

Pytanie do Kasi G.

Post autor: Wojtek4p »

Dzień dobry Kasiu G. dziękuję za odpowiedź , a pod loginkiem '' gość '' to byłem ja :D wojtek . :wink: . A jeżeli ktoś wie może coś więcej to niech napisze , chętnie poczytam . A jeżeli chodzi o temat to wyrażony był w pytaniu do Kasi G. Narka i pa pa .
sisi

Post autor: sisi »

hej wojtku, nie wiem jaka jest twoja znajomość angielskiego, ale w moim poście " jak dopasować pointy" jest wszystko na ten temat. mam nadzieje ze coś ci to pomoże!
sisi
lugaru

Post autor: lugaru »

a o jakie zdjęcie właściwie chodzi? możecie mi je wysłać?
lugaru

Post autor: lugaru »

zapomniałam dodać adresu ania_lugaru@wp.pl :)
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Chodzi o zdjecie w tym linku: http://www.the-perfect-pointe.com/Agony.html
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witaj Sisi dzięki za wiadomość o twoim poście już go oblukałem , hi hi .
Ale jest mały problem moja znajomość anglika jest oj cieniutka .
Pozdrawiam siemanko . :D .
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Obejrzalam dzis po raz kolejny znany pewnie wszystkim film "The Turning Point" (nie wiem, pod jakim tytulem ten film znany jest Polsce - "Punkt zwrotny"?), w ktorym zagrala zmarla przed kilkoma dniami Anne Bancroft. W filmie, Bancroft - grajaca slynna ballerine u kresu kariery - zsuwa ze zmeczonych stop wizytowe butki podczas przyjecia (ale jest tylko w towarzstwie swej przyjaciolki, granej przez Shirley MacLaine) i mowi z obrzydzeniem: "Tancerze maja takie brzydkie stopy. Ugh"...

Iza
sfra

Post autor: sfra »

Odświeżam temat.

Nie robiąc szczególnej reklamy, chciałbym polecić wszystkim [url=http://www.kosmetykionline.pl/images/Tarka%20do%20usuwania%20zrogowacen.jpg]tarkę do stóp[/url] na wszelkie zrogowacenia firmy Scholl w aptece za ok. 20 zł

Działa rewelacyjnie!!! Uwierzcie, miałem stopy prawie jak z reklamy Vichy, a teraz gładziutkie jak pupcia niemowlaczka. :wink:
ODPOWIEDZ