Studia: Teoria Tańca

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
sisi

Post autor: sisi »

nie ma za bardzo takich mozliwosci jezeli nie jest sie po baletowce wiec chyba normalny kierunek na UAM (filologia wloska albo psychologia) ale pozniej sobie "odbije" teoria tanca.
Nefretete

Post autor: Nefretete »

ja tez sie przymierzam do teorii tanca, ale troszke wczesniej, bo juz troszke sobie studiuje :)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

nie wątpimy, że z pozytywnym :D :D
sisi

jestem pewna ze dostaniecie sie na wymarzone kierunki! z takim zaangazowaniem... na 100%!!
Joanna Bednarczyk

Post autor: Joanna Bednarczyk »

Właśnie wrociłam z rozmowy kwalifikacyjnej na Teorie Tańca i niestety 3 edycja jest zagrożona zawieszeniem z powodu małej liczby chętnych.
Narazie jest 8 osób. Dlatego piszę swego rodzaju odezwę, bo moze ktoś (albo zna kogoś) kto jeszcze nie słyszał o tym kierunku, a ma czas, ochotę i finase, niech się zgłasza.
Kazda jednostka jest na wagę złota :wink:
sisi

o rety, mam nadzieję, że tego nie zlikwidują!! a przynajmniej niech poczekają z tą decyzją aż skończę normalne studia i tam się dostanę! ;)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:453461a4fa="Joanna Bednarczyk"]Właśnie wrociłam z rozmowy kwalifikacyjnej na Teorie Tańca i niestety 3 edycja jest zagrożona zawieszeniem z powodu małej liczby chętnych.
Narazie jest 8 osób. Dlatego piszę swego rodzaju odezwę, bo moze ktoś (albo zna kogoś) kto jeszcze nie słyszał o tym kierunku, a ma czas, ochotę i finase, niech się zgłasza.
Kazda jednostka jest na wagę złota :wink:[/quote:453461a4fa]

ojej! A nas 2 lata temu było 20 osób! Ludzie, czyzby takie "teoretyczne" zainteresowanie tańcem zanikało? To taki sympatyczny kierunek - oczywiście studiuje się głównie dla siebie... Ale najważniejsze rzeczy powinno sie robić dla siebie
Basia

Post autor: Basia »

Ja też planuję te studia, ale dopiero w kolejnej edycji, czyli za dwa lata. Mam nadzieję, że ich nie zlikwidują, bo moje plany spalą na panewce :(
Nefretete

Post autor: Nefretete »

trzymajmy kciuki. ja również rozważałam te studia.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

własnie dowiedziałam się, ze 3 edycja teorii tanca własnie rusza. Ciesze sie bardzo i życze powodzenia :P :P :P
ODPOWIEDZ