Jak poderwać baletnicę?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
lily91

Post autor: lily91 »

fakebook, gratuluję, bo podzielam Twoją sympatię do baletnic, chociaż uważam, że "poderwać" to można co najwyżej dupę z krzesła. :roll:
Fakebook

Post autor: Fakebook »

Czemu używasz takich brzydkich synonimów na określenie "dziewczyny"? Nie przystoi damie.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

koleżance chodziło o to, że słowo "poderwać" jest niezbyt ładne i odnosi się tylko do łatwych i chwilowych podbojów miłosnych, a mamy nadzieję, że Twój sukces na tym polu do takich nie nalezy i że chodziło Ci o nawiązanie bliskiej i głębokiej i co daj Boże długiej relacji miosnej z "baletnicą" a nie o "podryw"
lily91

Post autor: lily91 »

Dokładnie tak, jak mówi Kasia. Nigdy nie nazwałabym tak kobiety/dziewczyny, ale to trochę smutne, że tak duża część populacji męskiej nie ma przed tym oporów, nawet Fakebook skojarzył, że skoro użyłam słowa "dupa" (przepraszam), to pewnie chodzi o dziewczynę... ; ( Trochę gryzie w oczy nazwa tego wątku. No dobrze, nieważne.
Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki.

[color=blue:915c01befd]ostatnie dwa posty pozwoliłam sobie usunąć - ponieważ Dyskutant pozwolił sobie na zbytnie komentarze ad personam, a skoro usunęłam jego post to i komentarz (wielce zresztą kulturalny) Dyskutantki musiał być usunięty
Administrator Kasia G[/color:915c01befd]
ODPOWIEDZ