Spotkanie - Poznań

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

No, ale może to on xD
Tylko, że ma krótsze włosy i jest młodszy czy coś ;p
Columbina

Post autor: Columbina »

Hehe... z tego co wiem, to zdjęcie Tranq z jego avka było robione daaaaaaaaawno temu. Ale ma go zmienić (może faktycznie nie piszmy o tym w tym temacie) :P

A teraz o spotkaniu...
Było mi naprawdę baaardzo miło.
Wszyscy jesteście przesympatyczni.
I nie zgadzam się troszkę z Piotrem Malagą... ale o tym to już rozmawialiśmy, więc powtarzać się nie będę (choć robie to nieświadomie bardzo często) :wink:

Hmm... A jeśli chodzi o kolor paczki - to jest on amarantowy 8)
Anna-Maria

Columbino, nie zgadzasz się z nim w której kwestii?
Ja się z nim generalnie nie zgadzam.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

tak, tak, to ja na moim avatarku, tylko bardzo bardzo dawno temu... zmienie, obiecuje... już niebawem :P
a co do spotkania, to przyznam rację Columbinie, wszyscy jestescie bardzo bardzo sympatyczni ;) :)
Columbina

Piotr pisał, że głownie to Ty Anno-Mario się odzywałaś na tym spotkaniu i z tym między innymi się nie zgadzam. My po prostu rozmawialiśmy. A że Ty miałaś dużo do powiedzenia na pewne tematy to chyba dobrze, bo dzieliłaś się z nami swoimi doświadczeniami. Ale nie jest prawdą, że "zagadałaś nas na śmierć" :wink: Choć nie ukrywam, że jeśli Ty nie zaczęłabyś się śmiało odzywać to wszyscy siedzielibyśmy w tym Gołębniku i udawalibyśmy gołębie, bo rozmowa pewnie by się nie kleiła :P
Piotr zapomniał również dodać, że nie tylko Ty znałaś z nas Poznań. Również Raisa i Cheryl przecież są z Poznania, a również i ja mniej więcej orientuję się w komunikacji miejskiej (wiem jak i czym dojechać na zamek - i to mi wystarcza:P).
sari

Post autor: sari »

Heh, ale teraz fajniej się dyskutuje na forum i czyta posty innych,kiedy się wie,kto jest po tej innej/drugiej stronie. Tzn jak on wygląda i jaki jest naprawdę, czyli "na żywo". A wszystkie jesteście sympatyczne. Nie mówię tego z grzeczności, ale naprawdę tak uważam. :)
Spotkanie również mi się podobało, i ta szarlotka z lodami! mmmm.... :)
Pozdrawiam. :)
Anna-Maria

Columbino, tak też napisałam odnośnie tego np. że Cheryl i raisa są z Poznania...No, i Twoje znajomość Poznania też moim zdaniem jest imponująca, jak na osobę z Krakowa ;]
Dziwnie się poczułam, kiedy Piotr stwierdził, że tylko mówiłam :/
Mówiłaś Ty, Cheryl, on, Tranq, sari, raisa O_o praktycznie wszyscy, bo jeśli coś mówiłam, starałam zwracać się do ogółu, a nie pojedanczej jednostki, mimo że często mówiłam bezpośrednio do Ciebie ;]
Piotr Malaga

Post autor: Piotr Malaga »

Oj, chyba wsadziłem kij w mrowisko, nie przypuszczałem, że moja drobna uwaga odnośnie tego że Ania się wiele udzielała (co sama przyznała jako pierwsza!), wywoła tak ożywioną dysusję :) No ale coś musiało być na rzeczy, skoro każdy zajął stanowisko w tej sprawie czy się ze mną zgadza, czy nie.

Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, niezależnie od tego kto ile tematów poruszył wszystkich i tak lubię - każdego z osobna i wszystkich razem

A teraz pora na zdjęcie ze spotkania:

[img:4d7a5875ae]http://img403.imageshack.us/img403/6053/p1670491zl3.jpg[/img:4d7a5875ae]

To zdjęcie jest o tyle znamienne, że choć jest zrobione bez pozowania, to widać na nim twarze wszystkich uczestników! (Choć niektórych z profilu).

Wyjątek stanowią dwie osoby: fotograf (bo jest z drugiej strony obiektywu) oraz Anna-Maria, która wyraźnie nie życzyła sobie fotografowania i nie widać jej twarzy.
Columbina

To ja może sobie pozwolę napisać kto gdzie jest na zdjęciu, żeby inni forumowicze mogli nas poznać :wink:

A zatem od lewej: Anna-Maria, Cheryl, BlackPointeShoes, Marysia W, Raisa, Tranq, Sari, ja (Columbina) i basiawysocka. No a za obiektywem Piotr Malaga ...

Oczywiście pisałam nickami :)
Anna-Maria

Nie życzyłam sobie, aby robić mi zdjęcia, gdzie miałam sama być ;]
Oczywiście, zgodziłam się z tym, że wiele się udzielałam, aczkolwiek pamiętaj, że nie tylko ja.
ODPOWIEDZ