kupię/otrzymam/odziedzicze pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
renlo

baletki

Post autor: renlo »

Ogloszenie nadal aktualne. Sprzedam baletki nowe, nieuzywane sansha model C pro , kolor losoiowy, rozmiar 9.
Cena 53 zl.plus przesylka ( cena sklepowa to 85zl)
Katerina

Pilne!

Post autor: Katerina »

Kupię nowe pointy Grishko 2007 Pro/Pro flex 5,5 szerokosc XXX twardość M lub H.
marysienka

Post autor: marysienka »

Kupię/otrzymam/odziedziczę pointy, firma bez różnicy, rozmiar grishko 6,5, szer. XXX, sansha 11, szer. W. Twardość - nie za twarde :)
kinaa92

Post autor: kinaa92 »

Chętnie kupię za rozsądną cenę nowe lub używane pointy. Potrzebuję ich do sesji zdjęciowej. Rozmiar 39/40 - długość stopy ok. 25,5 cm

Kontakt na priv lub mail: caroo92@o2.pl
Sheeda

Post autor: Sheeda »

kupie wszelkie niechciane pointy i wszystkie rzeczy baletowe.
cena do uzgodnienia.

prosze na pw.
runka

Post autor: runka »

kupię (ale tez chętnie otrzymam lub odziedziczę)pointy rozmiar stopy 39 (rozmiar point zależnie od firmy) stopa wąska proszę o kontakt na priv lub e mail (ruri#interia.pl)
13monikaa

Post autor: 13monikaa »

Witam !
Poszukuję point , dla początkujących . Mogą być używane , wyrobione i trochę zniszczone . To tak dla samych ćwiczeń i dla przyjemności Rozmiar jaki by mi odpowiadał to na długość stopy 24cm ( albo 24,5 ) , 38/39 - rozmiar buta , średnia szerokość i najlepiej twardość M . Liczę też na w miarę niską cenę ... :wink:
Elka

Post autor: Elka »

Witam !
Poszukuję point w tym samym rozmiarze co poprzedniczka :)
Giselle97

Post autor: Giselle97 »

Hej!
Chętnie kupię od kogoś pointy w kolorze ciemny łosoś ale obciągnięte nie satyną ale płótnem. Muszą one być bardziej szersze niż wąskie ponieważ cały czas kupowałąm do tej pory pointy Grishko 4,5 XXXX M (są one dość szerokie). Zależy mi też żeby nie były nie wiadomo jak zniszczone. Chciałąbym jeszcze trochę w nich potańczyć. :smile:
jurecq

Post autor: jurecq »

zakladalem juz dawno temu taki temat, ale widze, ze chyba zostal usuniety (slusznie bo zainteresowania nie bylo). zdecydowalem sie jednak go ponowic bo moze cos sie zmienilo i ktoras z Was zamiast wyrzucic moze mi sprezentuje wytanczone pointy (wysylka na moj koszt). mam juz 3 pary, ale do zrealizowania pomyslu potrzeba mi wiecej (nie jestem fetyszysta (; )

podsumowujac - tak dla 'statystyki' - na razie nie otrzymalem zadnych, do tego [bdf]raz zostalem naciagniety na 15 zl[/bdf], nazwe uzytkownika podam w czasie pozniejszym bo byc moze sprawa sie jeszcze wyjasni, jednak argument jaki padl na zapytanie czemu paczka nie doszla byl delikatnie mowiac malo wiarygodny i przy prosbie o wyjasnienia korespondencja sie urwala; nie chodzi mi tu o pieniadze tylko o zasady (:

na razie polegam na allegro (:

[size=9df]Przeniosłam Twoje posty do odpowiedniego tematu.
Olimpia[/colordf][/sizedf]
ODPOWIEDZ