ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
lj

Post autor: lj »

[b:800d61e7b8]martini_rosso[/b:800d61e7b8], z tymi baletkami to trochę pokręcili, bo były przez jakiś czas na stronie, ale nie było możliwości zamówienia, bo pisało "sprzedane". Ja do nich napisała i się okazało, że wcale sprzedane nie są. ;)
Szkoda tylko, że taki mały wybór. W wakacje do nich dzwoniłam o konkretny rozmiar, okazało się, że mają tylko te co są na stronie i ewentualnie mogą zamówić, ale to 3 miesiące czekania.
martini_rosso

Post autor: martini_rosso »

Dysponuję kodem rabatowym na zakupy w sklepie Elite w wysokości 15%, przy zakupie powyżej 100 zł (rabat nie dotyczy rzeczy przecenionych). Nie planuję żadnych zakupów baletowych, więc odstąpię z przyjemnością kod rabatowy komuś innemu :)
Midnight

Post autor: Midnight »

Witam, czy ktoś z was wie może czy sklep elite w łodzi nadal funkcjonuje?
Mam zamiar wybrać się do tego sklepu z innej miejscowości, więc zależy mi na odpowiedzi, a z tego co przeczytałam odpowiedz na moje pytanie nie jest oczywista.
Z góry dziękuję.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

[quote:beedb8a4cc="Midnight"]Witam, czy ktoś z was wie może czy sklep elite w łodzi nadal funkcjonuje?
Mam zamiar wybrać się do tego sklepu z innej miejscowości, więc zależy mi na odpowiedzi, a z tego co przeczytałam odpowiedz na moje pytanie nie jest oczywista.
Z góry dziękuję.[/quote:beedb8a4cc]

Spojrz kilka postow w gore, ktos juz napisal ze sklep zostal zamkniety i nie prowadza sprzedazy detalicznej. Zostaly zamowienia przez internet.
lj

Post autor: lj »

Taka ciekawostka- w sklepie Elite dostępne są też pointy Sansha. Trochę mnie to zdziwiło, bo zawsze były tam tylko produkty Grishko...
arizona

Post autor: arizona »

Teraz też dostępne są pointy, baletki i akcesoria Bloch. Są też nowe pointy Grishko (np. Nova)
ODPOWIEDZ