O wszystkim i niczym
Cóż jak sporo z nas wie wizyta w teatrze to obecnie dla sporej części ludzkości coś pomiędzy sportem ekstremalnym a skrajnym masochizmem. Nie dość że wypada się jako tako ubrać, to trzeba się zachowywać jakoś tak nienaturalnie.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=HGaS10sQTQ0&feature=related]Poniższy poradnik[/URL] savoir vivre ułatwi niektórym poruszanie się w tym dziwnym świecie ;) :) :D :twisted:
Torin vel niebywale kurturarny i w ogóle gość ;)
p.s.
6 i 9 reeewelacja ;)
p.s. II
8 - skąd oni mają moje zdjęcie :)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=HGaS10sQTQ0&feature=related]Poniższy poradnik[/URL] savoir vivre ułatwi niektórym poruszanie się w tym dziwnym świecie ;) :) :D :twisted:
Torin vel niebywale kurturarny i w ogóle gość ;)
p.s.
6 i 9 reeewelacja ;)
p.s. II
8 - skąd oni mają moje zdjęcie :)
Ekhm !!
O zgubnych skutkach czytania książek :)
Nie w zasadzie o zbawiennych skutkach !!!
A więc - ten tego ...
Bardzo przepraszam, ja wiem że to powinno być karalne i w ogóle ale naprawdę czytałem książkę w domu nikomu nie zagrażałem ta czynnością. Nikt nie mógł zostać biernym czytaczem ani nic :)
I cóż wyczytałem ??
Otóż - drogie Kasiu G i M. !!!
Czem prędzej opuście budynek TW - najlepiej niezwłocznie i natychmiast !!!
W ostatnim dziele Andrzeja Pilipiuka pod tytułem "Rzeźnik Drzew" znajduje się opowiadanie relacjonujące to co dzieje się w TW.
I zuuuupełnie nie wiem czy po przeczytaniu jego chciałbym tam pracować.
Z drugiej strony - niektóre strony zdają się być caaaałkiem yyyy pociągające ;)
W ogóle się zastanawiam, czy wybierać się jako widz...
W sumie teatr fajny jest i tak dalej - no aleee ;)
Torin
p.s.
miłej lektury :)
p.s.II
ciekawe czy przepastne kazamaty biblioteczne Kasi G zawierają już tą pozycje :)
O zgubnych skutkach czytania książek :)
Nie w zasadzie o zbawiennych skutkach !!!
A więc - ten tego ...
Bardzo przepraszam, ja wiem że to powinno być karalne i w ogóle ale naprawdę czytałem książkę w domu nikomu nie zagrażałem ta czynnością. Nikt nie mógł zostać biernym czytaczem ani nic :)
I cóż wyczytałem ??
Otóż - drogie Kasiu G i M. !!!
Czem prędzej opuście budynek TW - najlepiej niezwłocznie i natychmiast !!!
W ostatnim dziele Andrzeja Pilipiuka pod tytułem "Rzeźnik Drzew" znajduje się opowiadanie relacjonujące to co dzieje się w TW.
I zuuuupełnie nie wiem czy po przeczytaniu jego chciałbym tam pracować.
Z drugiej strony - niektóre strony zdają się być caaaałkiem yyyy pociągające ;)
W ogóle się zastanawiam, czy wybierać się jako widz...
W sumie teatr fajny jest i tak dalej - no aleee ;)
Torin
p.s.
miłej lektury :)
p.s.II
ciekawe czy przepastne kazamaty biblioteczne Kasi G zawierają już tą pozycje :)
[quote:033622a10a]miłej lektury [/quote:033622a10a]
haha - przypomnę brodaty pijacko-studencki dowcip, w wersji pasującej do ostatnio panującego nastroju na forum ;) :
- cześć, co robisz?
- czytam o teatrze
- no dobra przekonałeś mnie :)
P.S. Ale z teatru to nie uciekam, bo mnie tam już od dłuższego czasu nie ma. Więc ratować trzeba jedynie naszą Kasię ;)
haha - przypomnę brodaty pijacko-studencki dowcip, w wersji pasującej do ostatnio panującego nastroju na forum ;) :
- cześć, co robisz?
- czytam o teatrze
- no dobra przekonałeś mnie :)
P.S. Ale z teatru to nie uciekam, bo mnie tam już od dłuższego czasu nie ma. Więc ratować trzeba jedynie naszą Kasię ;)
[quote:8da8fcd10f="Torin"]p.s.II
ciekawe czy przepastne kazamaty biblioteczne Kasi G zawierają już tą pozycje :)[/quote:8da8fcd10f]
zawierają i czytałam ja własnie w pracy w teatrze. Musze przyzać ze autor doskonale oddał specyfike zaplecza TW, tajemnicza plątaninę korytarzy a przy tym musiał je poznac i zwiedzac bo topografia się zgadza - istnieje zarówno waski wysoki korytarz z gigantycznymi drzwiami do modelatornii, jak i malarnia z galeryjką gdzie pojedynkuja się rzekomi mieszkańcy TW, jak i korytarz z leżącym bykiem z Carmen :) Klimat w ksiażce jest oczywście zby szary i beznadziejny bo PRLowski ale ogólnie tak własnie teatr od kulis wygląda - tajemniczo i lekko przerażajaco :) No ale nie dla stałych mieszkańców (i bywalców)
ciekawe czy przepastne kazamaty biblioteczne Kasi G zawierają już tą pozycje :)[/quote:8da8fcd10f]
zawierają i czytałam ja własnie w pracy w teatrze. Musze przyzać ze autor doskonale oddał specyfike zaplecza TW, tajemnicza plątaninę korytarzy a przy tym musiał je poznac i zwiedzac bo topografia się zgadza - istnieje zarówno waski wysoki korytarz z gigantycznymi drzwiami do modelatornii, jak i malarnia z galeryjką gdzie pojedynkuja się rzekomi mieszkańcy TW, jak i korytarz z leżącym bykiem z Carmen :) Klimat w ksiażce jest oczywście zby szary i beznadziejny bo PRLowski ale ogólnie tak własnie teatr od kulis wygląda - tajemniczo i lekko przerażajaco :) No ale nie dla stałych mieszkańców (i bywalców)