SB przy ul. Łąkowej w Krakowie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Columbina

Post autor: Columbina »

Był ktoś wczoraj na koncercie galowym? Jeśli tak to jakie wrażenia? :)
Torin

Post autor: Torin »

Ja byłem ;) Ale to wiesz :P niskie ukłony dla naszej Colu(o)mbiny przy okazji :D
Nie będę pisał dużo bo już się tu produkowałem. Ale z obserwacji na szybko (i z drugiej strony widowni, bo zwykle siedzę po prawej a teraz po lewej siedziałem sobie ;) ) to klasa czwarta ładnie się zaprezentowała.
Czy ja już pisałem że Esmeralda była suuuperowa ?? Hmmm ;)
No wpadki jakieś były - ale też w kategorii najpiekniejszego uśmiechu conajmniej dwie nominacjie przyznać by można, nie powiem komu bo ni cholery nie wiem, ale widziałem :D

Torin
Minarei

Post autor: Minarei »

No tak, wypadałoby wspomnieć, że w najbliższą niedzielę, tj. 11 stycznia odbędzie się koncert noworoczny/zimowy/gwiazdkowy (czy jak go tam zwiecie) w NCK-u rzecz jasna ;). O której godzinie to szczerze mówiąc nie wiem, przypuszczam, że ok. 18:00. Bilety można kupić w sekretariacie szkoły lub przed koncertem.
Co do programu, żeby nie było pytań, część układów będzie stara (tj. z czerwca), a część zupeeeełnie nowa.

Serdecznie zapraszam ! :)
Columbina

A zbiorowe układy dyplomowe tegorocznych dyplomantek będą? Rok temu pamietam, że były :)
Torin

Ja tylko doprecyzuje że [b:c0417f23bc]koncert jest o godzinie 19-tej[/b:c0417f23bc] więc kapkę później niż podała [b:c0417f23bc]Minarei[/b:c0417f23bc], ale co tam jak ktoś przyjdzie wcześniej to najwyżej sobie poczeka a jak by się ktoś spóźnił godzinkę to już było by gorzej .... :D

Torin
Columbina

A ile będą kosztować bilety na występy w niedziele?
Minarei

pewnie tyle co zwykle, czyli coś koło 20 zł. Ale pewna to ja nie jestem.

[color=brown:bfb77c651a]Potwierdzam 20 zł polskich kosztować mają o czym mam zamiar przekonać się jutro nabywając w drodze kupna kilka ;)

Torin[/color:bfb77c651a]
Minarei

Jak Wam się podobało ? Było tragicznie czy bardzo tragicznie ?

Tak przy okazji informuje, że 25 stycznia odbędzie się koncert pamięci Pani Prof. Strzembosz. Wstęp wolny.

Chyba.
ladybird

Post autor: ladybird »

Faaajnie było :D Te dzieciaczki w tutu były słooodkie :D
A Cracovia Danza - cuuuudo! Na prawde.. Ten Pan Młynek rozwalał :D
Torin

No powiem żem wyszedł ukontentowany :)
Nawet (w końcu) Lament mi się spodobał - jakoś tak spójnej zatańczony.
Inna sprawa że Cracovia Danza rozłożyła na łopatki wszystkich swoją kawą :) (I dobrze, że szkoła może się pochwalić swoim wkładem w to przedstawienie ;) )
Ja oczywiście z definicji jestem nie obiektywny - bo mnie się za dużo rzeczy podoba (a jak już mi się nie podoba to milczę :D ). Ale uważam że było nieźle.
Jedna uwaga tylko mi się nasunęła ... (taka malutka łyżka tego no dziegciu ..)
Hmm - chyba lepiej prezentowały się formy nie stricte baletowe w sensie klasyczne, ale to może tylko moje wrażenie :)
(A Minarei wcaaaale nie jest za wysoka :) )

Torin
p.s.
wieeeelkie podziękowania i ukłony dla Columbiny z która miałem przyjemność oglądać całe przedstawienie i nasłuchać się różnych fajnych (i nie ..) komentarzy oraz ploteczek :D
p.s. II
nie mniejsze pozdrowienia i uściski dla Bajaderki która tym razem oglądała występy z widowni
p.s. III
no i w końcu miałem możliwość poznania (choć nieco zbyt przelotnego..) Piotra Malagi też obecnego na koncercie od strony widzów ;)
ODPOWIEDZ