Klasyka - Lublin - zajęcia

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
coconut

Post autor: coconut »

[b13]atena [/b13]uczęszczasz w tym roku na zajęcia w SOB ? Widziałam, że teraz prowadzony jest "Trening baletowy" - zawiera elementy yogi, pilatesu i baletu. Zastanawiam się czy na takich zajęciach da się w ogóle dobrnąć do point ? ;)

Czy może zdecydowałaś się na zajęcia w innej z wyżej wymienianych szkół ?
agataewa2708

Post autor: agataewa2708 »

coconut czy dowiedziałaś się może czegoś więcej o tych zajęciach w sob w lublinie? :) :smile:
coconut

Post autor: coconut »

[be6]agataewa2708[/be6] niestety nic nie wiem, godziny mi kompletnie nie odpowiadają.

Jak się czegoś dowiesz dasz znać ? :)
Pajacyki

Post autor: Pajacyki »

Witajcie ponownie, pisałam tutaj wiosną 2014 o planie zapisania na balet ale zrezygnowałam z tego pomysłu i zapisałam się na taniec współczesny chodziłam trochę w maju i potem w październiku i listopadzie ale zdrowie nie pozwoliło dłużej. Teraz już mogę normalnie wrócić do tańca ale wybrałam jazz. Byłam dziś na pierwszych zajęciach i bardzo mi się podobało mimo ciężkiej jak dla mnie rozgrzewki baletowej. Byłam na zajęciach w UDSie i były one dokładnie, profesjonalnie poprowadzone i styl ten o wiele bardziej mi odpowiada niż współczesny. Jestem zadowolona z takiego obrotu spraw. :) polecam zapisanie się.
ODPOWIEDZ