Taniec z gwiazdami - edycja VII
otóż moi drodzy państwo moje życzenie się spełnia, przynajmniej będę to oglądała jako bierny widz, ale zawsze - przyjemność w pełni, w końcu mi się i tak to już śniło po nocach :D CHOLERA JASNA NARESZCIE ODCINEK TZG BĘDZIE W PEŁNI POŚWIĘCONY FILMOM O JAMESIE BONDZIE!!!!!! Boże dziękuję ci że dożyłam tej niezapomnianej chwili!!!!!!
<serduszka>
kurde ja chcę już niedzielę xD
<serduszka>
kurde ja chcę już niedzielę xD
nie nie nie muszę to napisać :D
If there was a man - koniecznie walc angielski
Tomorrow never dies - jak się uprzeć to też walc
Mr Kiss Kiss Bang Bang - foxtrot/american smooth lub tango [w zależności jak szybko zagrają, ale może być i walc bo można go zagrać i na 3 i na 4, ale z kolei na walca nie pasuje]
Thunderball - rumba lub tango [jeśli szybciej zagrają i wyakcentują to tango]
Goldfinger - chacha lub rumba [też w zależności jak szybko zagrają]
We have all the time in the world - zdecydowanie rumba!!!!
You only live twice - rumba lub foxtrot/american smooth
Kingston Calypso - salsa lub samba
Moonraker - rumba lub chacha
The man with golden gun - jak zagrają szybciej to jive
a na taniec otwierający odcinek dadzą Diamonds are forever, Die another day, The world is not enough lub You know my name... ale dam se łeb uciąć że zagrają Goldeneye bo to jeden z najbardziej charakterystycznych utworów :P
teraz to już będą po dwa tańce tańczyć, tak?
ciekawa jestem jak moje prognozy się sprawdzą 8)
heh pewnie panowie są w siódmym niebie, nie znam takiego którego by Bonda nie lubił, a dla większości przecież wcielić się w Bonda to jest zaszczyt i marzenie z dzieciństwa :D [cóż ja marzyłam zawsze o tym żeby być dziewczyną Bonda xD xD xD]
o nie ja chcę już TzG!!!!
If there was a man - koniecznie walc angielski
Tomorrow never dies - jak się uprzeć to też walc
Mr Kiss Kiss Bang Bang - foxtrot/american smooth lub tango [w zależności jak szybko zagrają, ale może być i walc bo można go zagrać i na 3 i na 4, ale z kolei na walca nie pasuje]
Thunderball - rumba lub tango [jeśli szybciej zagrają i wyakcentują to tango]
Goldfinger - chacha lub rumba [też w zależności jak szybko zagrają]
We have all the time in the world - zdecydowanie rumba!!!!
You only live twice - rumba lub foxtrot/american smooth
Kingston Calypso - salsa lub samba
Moonraker - rumba lub chacha
The man with golden gun - jak zagrają szybciej to jive
a na taniec otwierający odcinek dadzą Diamonds are forever, Die another day, The world is not enough lub You know my name... ale dam se łeb uciąć że zagrają Goldeneye bo to jeden z najbardziej charakterystycznych utworów :P
teraz to już będą po dwa tańce tańczyć, tak?
ciekawa jestem jak moje prognozy się sprawdzą 8)
heh pewnie panowie są w siódmym niebie, nie znam takiego którego by Bonda nie lubił, a dla większości przecież wcielić się w Bonda to jest zaszczyt i marzenie z dzieciństwa :D [cóż ja marzyłam zawsze o tym żeby być dziewczyną Bonda xD xD xD]
o nie ja chcę już TzG!!!!
nareszcie Skrzynecka byla normalnia rzeklabym nawet dobrze ubrana a nie jak wampir jak to sie jej zdarzylo
[size=9:befde9da24][ [i:befde9da24][b:befde9da24]Dodano[/b:befde9da24]: Wto Kwi 29, 2008 11:03 am[/i:befde9da24] ][/size:befde9da24]
http://film.wp.pl/idGallery,3101,idPhoto,141643,galeria.html
Pudzian w pigulce, wiele mozna mieć zastrzeżeń do niego ale tytul artykuly sie idealnie przedklada na jego pozycje
[size=9:befde9da24][ [i:befde9da24][b:befde9da24]Dodano[/b:befde9da24]: Wto Kwi 29, 2008 11:03 am[/i:befde9da24] ][/size:befde9da24]
http://film.wp.pl/idGallery,3101,idPhoto,141643,galeria.html
Pudzian w pigulce, wiele mozna mieć zastrzeżeń do niego ale tytul artykuly sie idealnie przedklada na jego pozycje
a mnie Janowski coraz bardziej działa na nerwy. nie lubiłam go od początku programu, wprost mnie telepało na myśl że Ania z nim będzie tańczyć przez całą edycję... ok, lubię jego śpiew i role w musicalach ale bardzo nie lubię go za resztę - zachowanie etc. i jak odpadają takie fajne osoby jak Ela czy Wojtek, to coraz bardziej mi się odechciewa oglądać ten program.
najbardziej liczę teraz chyba na Tamarę, zresztą jest to jedna z moich ulubionych aktorek [i nie ze względu na to że gra w "Niani", znam ją generalnie od dawna i z wielu innych ról]. w sumie Magdę Walach też lubię ale jakoś Arciuch mi się bardziej podoba pod względem tańca - cóż rzecz gustu... ale no na Roberta Janowskiego patrzeć nie mogę, jak leci ich taniec to zawsze patrzę tylko na Anię :/ bo poza tym że go ogólnie nie lubię to nie podoba mi się jego taniec.
najbardziej liczę teraz chyba na Tamarę, zresztą jest to jedna z moich ulubionych aktorek [i nie ze względu na to że gra w "Niani", znam ją generalnie od dawna i z wielu innych ról]. w sumie Magdę Walach też lubię ale jakoś Arciuch mi się bardziej podoba pod względem tańca - cóż rzecz gustu... ale no na Roberta Janowskiego patrzeć nie mogę, jak leci ich taniec to zawsze patrzę tylko na Anię :/ bo poza tym że go ogólnie nie lubię to nie podoba mi się jego taniec.
obawiam sie ze sa raczej pretendantami do zwyciestwa ( w koncu ma byc facet, jak nie Pudzian zostal...) nastepna odpada pewnie Tamara
[size=9:e51e86224b][ [i:e51e86224b][b:e51e86224b]Dodano[/b:e51e86224b]: Wto Maj 06, 2008 8:14 pm[/i:e51e86224b] ][/size:e51e86224b]
http://film.wp.pl/idGallery,3125,galeria.html
typy 8 edycji
[size=9:e51e86224b][ [i:e51e86224b][b:e51e86224b]Dodano[/b:e51e86224b]: Wto Maj 06, 2008 8:14 pm[/i:e51e86224b] ][/size:e51e86224b]
http://film.wp.pl/idGallery,3125,galeria.html
typy 8 edycji