BALETKI
A ja mam pytanie odnośnie baletek Grishko. Miałam rozmiar 39C (już Grishkowy policzony). Muszę zamówić nowe, bo już je zamordowałam. Problem jest tylko taki, że w sklepie internetowym w kolorze jasny łosoś są tylko 39B i 39D. I nie wiem teraz czy lepiej wziąć węższe czy szersze niż miałam? Zaznaczę, że mam dość szeroką stopę i C były idealne... Nie będę miała też za wiele czasu do występu, żeby się dobrze rozeszły. Czy między szerokościami Grishko jest duża różnica??
Nie ma takiej bardzo dużej różnicy. Ja mam szerokość A, ale czasami nie ma to wtedy biorę B. Na Twoim miejscu wzięłabym D, bo zawsze baletki się pierze, a Grishko kurczą się jednak troszkę w praniu. A jak weźmiesz za małe to szybciej się zniszczą.
Albo może sprawdź w innym sklepie? Grishko ma chyba elite, Paquita, możesz też zadzwonić do Sawartu (moze beda mogli wysłac)..
Albo może sprawdź w innym sklepie? Grishko ma chyba elite, Paquita, możesz też zadzwonić do Sawartu (moze beda mogli wysłac)..
Widzę, że taniutkie baletki freedance nie cieszą się tu dużą popularnością-
ale powiem, że dla człowieka w kombinacji ubogi-początkujący-amator, są doskonałe
!
Mam na myśli oczywiście siebie. Mam takie baletki i są strasznie wygodne, idealnie przylegają- nie wiem na ile się na tym znam, ale stopa obciąga się dobrze, w piękny rogalik.
Do tego są wytrzymałe, mają skórzane noski, a resztę z porządnego płótna.
Może nie dla wszystkich, ale jak wyżej
Początkującemu i zajmującemu się baletem mniej-lub bardziej- rekreacyjnie bym poleciła
ale powiem, że dla człowieka w kombinacji ubogi-początkujący-amator, są doskonałe
Mam na myśli oczywiście siebie. Mam takie baletki i są strasznie wygodne, idealnie przylegają- nie wiem na ile się na tym znam, ale stopa obciąga się dobrze, w piękny rogalik.
Do tego są wytrzymałe, mają skórzane noski, a resztę z porządnego płótna.
Może nie dla wszystkich, ale jak wyżej