BALETKI

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
lailana

Post autor: lailana »

to tylko takie sprawia wrażenie, aż tak wysoko ta przyszwa nie sięga także spokojnie podbicia nie zasłania wręcz przeciwnie bardzo ładnie je uwypukla że tak określę
Agacia4

Post autor: Agacia4 »

Agata31 ale one mają szyte podeszwy. Mnie się nic nie odkleja!
Arizona- w tych baletkach tańczyłam krótko na zajęciach z trenerką, bo później wszystkie kupowałyśmy takie same (strasznie niewygodne) i teraz tańczę w domu, a tańczę dużo i są dobre :)
Bisiuka

Post autor: Bisiuka »

One nie mają wysokiej przyszwy, podbicie jest odsłonięte :)
Polecam Ci je są naprawdę dobre a gumkę można wyjąć a są tanie i jak dla mnie lepsze są materiałowe :)
Odetta.

Post autor: Odetta. »

To teraz mam dylemat :D Bo bardziej podobają mi się Marry (nie podoba mi się ten naszyty na końcu kawałek skóry)
Mówicie, że lepsze od Marry? :P
lailana

w czarnych tego kawałka skóry prawie nie widać, a dzięki niemu baletki sa trwałe i nie przecierają się bo skóra chroni, z czystym sumieniem bym je polecała takze ze względu na cene, w sklepie do-tańca.pl sa za 22zl, wiec to nie drogo
Odetta.

Tylko ja chcę wziąć białe ;P
Bisiuka

Ja mam białe i tego tez za bardzo nie widać .
lailana

hmmm... ktoś juz pisał i nich na forum że w białych przyszwa jest szara, ale nie wiem bo ja mam czarne
Odetta.

Tę kokardkę można ściągnąć, żeby baletki były bardziej dopasowane, prawda? No bo jest szara :P
Bisiuka

Nie jest wcale tak szara. Jest prawie biała, ale jak ktoś przez długi czas nie będzie ich prał to będą miały taki sam kolor :D
ODPOWIEDZ