[size=9ed]Venus - wiesz o czym pomyślałam??? Skoro w ocenie tancerzy się wiele razy zgadzałyśmy, to bym Cię chętnie porwała do Łodzi na jakiś spektakl z Nazarem w roli głównej. Ciekawe co byś powiedziała????[/sizeed]
Dajcie już spokój z tym wałkowaniem niedostatków technicznych - nie o to chodzi chyba w tym wątku. Jeśli w tym wątku chodzi wyłącznie o prezencję sceniczną (chyba nie?), to co tu robią zdjęcia tancerzy takie "cywilne" albo zgoła takie, jak zdjęcie R.Bolle, pod którym dalej jest mowa o dziewiczym wstydzie?
no dokładnie, niedostatki tevchniczne czy nawet brak "tego czegoś" sobie, a ładna buzia czy piekna budowa ciała sobie I tym sie tu zajmujemy. Ponadto zalezy co na kogo działa nawet jesli chodzi o męską urodę: na jednych typ złotowłosego księcia a na innych - męski brutal z długim nosem ))
Tak mi się przypomniało - któraś z forumowiczek lub forumowiczów zaproponowała taką interpretację fragmentu Rajmondy - że ona już-już osunęłaby się w jego dzikie ramiona i wcale nie byłaby taka mu niechętna, ale a) cnotliwemu dziewczęciu nie wypadało okazywać, że mężczyzna ją pociąga b) Jean już czekał. Stąd mamy na jawie wierną narzeczoną, a we śnie, gdy teoretycznie "nie miala nic do powiedzenia" - hmm...
[quote4a="Sagittaire"][size=94a]Venus - wiesz o czym pomyślałam??? Skoro w ocenie tancerzy się wiele razy zgadzałyśmy, to bym Cię chętnie porwała do Łodzi na jakiś spektakl z Nazarem w roli głównej. Ciekawe co byś powiedziała????[/size4a][/quote4a]