Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
-
Dark Angel
Oprócz reżyseria były dwie kobiety (ktorych nie znam:]) i pan Jacek Wazelin, tancerz (m.in. EDS, VOLT), choreograf, specjalista od broadway jazzu i wszelkich innych odmian jazzu, do tego jesczze funky. Niejednokrotnie mialam z nim warsztaty, jako nauczyciel, świetny... Bardo dobrze uczy, świetne podejscie, super atmosfera, dowcipny, miły, zwraca uwage na szczególiki i dobry technicznie. Jeśli chodzi o to jaki jest, gdy ocenia - BARDZO WYMAGAJACY! Pozdrawiam!:*
-
baletmistrz z krakowa
[quote:41aef9203b="baletmistrz z krakowa"]no ja tez sie pojawiłem na castingu w warszawie....i udało mi sie zdobyc niebieska opaske(wtajemniczeni wedzao co chodzi) apotem juz było tylko gorzej przed glownym jury,ogólnie zmieszali mnie z blotem hehehe;)))[/quote:41aef9203b]
A możesz powiedzieć do czego sie przyczepili?
A możesz powiedzieć do czego sie przyczepili?
-
baletmistrz z krakowa
-
aankaa_baletnica=)
casting-poznań
Bardzo dużo ludzi pisze na forum i opowiada jak na castingach..też zabiore głos z przyjemnością.byłam w poznaniu.extra atmosfera.Mimo tego,że nie jade do Paryża mam wielką satysfffakcję!!!Tańczyłam z grupą ludzi na balkonie...walilismy chorełke do nagrania..przeszłam do drugiego etapu i jestem z siebie dumna...wspaniała przygoda...nie żałuje,że tam byłam.ale szczerze powiem ,że jak słysze moją muzyke(i'mma shine)=>do niej tańczyłam,łza się w oku kręci i żal dupe ściska...było troche niesprawiedliwości...wiem,że byli ludzie ustawieni ze szkoły tańca jednego z jurorów(pewnie się domyslacie o kogo chodzi)...TAKIE JEST ŻYCIE.Nie zawsze wszystko idzie po naszej mysli,ale fajnie jest pomarzyć:)
TYM CO SIĘ DOSTALI GRATULUJE!!POZDRÓWCIE NA WIZJI FORUMOWICZÓW!!3MAM KCIUKI!!!
TYM CO SIĘ DOSTALI GRATULUJE!!POZDRÓWCIE NA WIZJI FORUMOWICZÓW!!3MAM KCIUKI!!!
-
czekoladka
a u mnie w grupie poprosili dziewczyne zeby zatanczyla solo nic specjalnego nie zarpezentowala przynajmniej powalajacego nawet jury to zauwazylo i nawet to powiedzieli ,, nic specjalnego nie pokazalas ale jestes fajna'' i gdzie tu sprawidliwsc druga dziewczyna za to tanczyla na wrotkach bo jezdzi wczynowo na lyzwach i tezb jej powiedzieli ze z tancem bez wrotek to ogolnie u niej kiepsko i wyslali ja do glownego jury i oni mieli to zobaczyci zdecydowac
[quote:a9c84d90cf="czekoladka"],, nic specjalnego nie pokazalas ale jestes fajna''[/quote:a9c84d90cf]
to nie jest niesprawiedliwosc, tylko zalozenia programu. Maja byc ciekawi ludzie, ktorych publicznosc bedzie chciala ogladac, i to tzw. masowa. Zresztą bywa różnie, bo oni potrzebują różne osoby, nie tylko wg jednego kryterium: jedne tylko 'fajne', inne z kolei również świetnie tańczące, itd.
to nie jest niesprawiedliwosc, tylko zalozenia programu. Maja byc ciekawi ludzie, ktorych publicznosc bedzie chciala ogladac, i to tzw. masowa. Zresztą bywa różnie, bo oni potrzebują różne osoby, nie tylko wg jednego kryterium: jedne tylko 'fajne', inne z kolei również świetnie tańczące, itd.