Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
W tym roku drzwi otwarte szkoły odbędą się 14 i 16 maja. Jeśli będziemy mieć w sobotę 14 maja zajęcia, to jak ktoś się wybiera, to może mnie spotkać, no i 16 w poniedziałek też :)
No i z nieoficjalnego źródła dowiedziałam się, że egzamin odbędzie się 21 maja, ale to nie jest jeszcze nigdzie napisane. Jak dowiem się kiedy będzie egzamin, to napisze. Może ktoś z forum się wybiera....?
Nie zdawałam do osb ; ) W drugim półroczu czwartej klasy już miałam isć na spotkanie z dyrektorem za namową związanej ze szkołą panią, lecz rozmyśliłam się, gdyż uwielbiam balet, ale nie zamierzam wiązać z tym swojej przyszłości, a że nie ma możliwości dobrego przygotowania do rozszerzonej matury to zrezygnowałam.
Szkoda, że nie udało mi się przyjechać na dni otwarte ; (, bo wtedy czuć tą atmosferę poświęcenie i pasję.