Typy point - opisy i opinie o różnych modelach point
-
GwiazdkaNadia
Kupowanie point przez Neta nie jest złe. Ja swoje kupiłam i mimo, że mam jedną stopę większą a drugą mniejszą jest dobrze.
Ogólnie większość woli Grishko. jeśli od nich zaczynała to już zostaje bo nie ma w nich nic przeszkadzającego, chociaż zależy czy sie model dobrze dobrało, a ludzie od Sanshy, którzy spróbują Grishko też bardzo często zostają juz przy Grishko.
Elite sa ponoć dobre. Przede wszystkim mają szeroki stabilny czubek,. nie to co Vaganova i nie czujesz sie jakbyś stała na czubku igły.
Co do szerokości. Ja mam o jakieś 2 cm mniej niż 10, 5 i mam XXX, Fouette. Więc raczej XXXX. Raczej na pewno;)
Ogólnie większość woli Grishko. jeśli od nich zaczynała to już zostaje bo nie ma w nich nic przeszkadzającego, chociaż zależy czy sie model dobrze dobrało, a ludzie od Sanshy, którzy spróbują Grishko też bardzo często zostają juz przy Grishko.
Elite sa ponoć dobre. Przede wszystkim mają szeroki stabilny czubek,. nie to co Vaganova i nie czujesz sie jakbyś stała na czubku igły.
Co do szerokości. Ja mam o jakieś 2 cm mniej niż 10, 5 i mam XXX, Fouette. Więc raczej XXXX. Raczej na pewno;)
-
chmieleslava666
szerokości w Grishko
hm.... a czy w Elite jest inna iksowacja (?) niż w innych modelach?
i czy XXXXX to najszersza opcja?
i czy XXXXX to najszersza opcja?
-
GwiazdkaNadia
-
GwiazdkaNadia
-
aankaa_baletnica=)
Grishko
W elite myślę, że trzeba wziąć jeden X mniej niż np. w fouette, albo 2007. Ja w elite zamawiam XX (stope mam szerokości około 9,5 cm), a dawniej fouette i 2007 miałam XXX. Zresztą pointy z grishko jakoś mam wrażenie, że później się rozszerzają...
-
GwiazdkaNadia