Wkładki do point ...

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Gamzatti

Post autor: Gamzatti »

ale te silikonowe niebieskie sa grube i ciensze w tych grubych nie ciwiczylam ale na te cienki ni nazekam
gabi24

Post autor: gabi24 »

ja mam silikonowe białe i bardzo je lubie....naprawde są super :)
Marcysia

Post autor: Marcysia »

z grisho gabi24 :?: :?:
Kolanko

Post autor: Kolanko »

Ja mam zamiar kupić te niebieskie z sanshy . Będą to moje pierwsze wkładki i pierwsze pointy :lol: Nie wiem, czy jest sens płacić 170 zł. za wkładki, których tak na prawde nie bede czesto uzywala... Ale jak piszecie to chyba rzeczywiście są dobre... :P
..::Caroline::.

Post autor: ..::Caroline::. »

Ostatnio zmieniłam wkładki ze zwykłych piankowych z sanshy + np bandaz, na silikonowe z grishko i zdecydowanie wole te pierwsze... nie wiem może to kwestia przyzwyczajenia, ale jak pierwszy raz miałam silikonowe na zajęciach to przy echappe na środku ciekły mi łzy z bólu.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Caroline, ja mam dokładnie takie samo doświadczenie;) Nie mogę ćwiczyć we wkładkach silikonowych z grishko bo obcierają mi się stopy niesamowicie, w dodatku odparzają. Noi są tak cienkie że czuje podłogę...
Marcysia

Post autor: Marcysia »

Hmmm.... ja też mam taką opinię o tych wkładkach.
nie wiem może innym pasuje, ale myślę, że te wkładkiu zostały przereklamowane i wcale nie są takie dobre tylko dziewczyna kupująca je ma o nich tak dobrą opinię, że jej umysł nie chce tego przyjąć, a elite tylko na tym zyskuje! :)

Droga Kolanko ja na twoim miejscu nie kupowałabym tych wkładek, lecz na początek :arrow: jeśli tańczysz mało to polecam Akcesowe lateksowe! Sama je używam i jestem zadowolona, są o nich i złe opinie, ale ja właśnie tak bym wybrała. Oczywiście to twoja decyzja.
Kolanko

[quote:8403a6aed8="Marcysia"]Hmmm.... ja też mam taką opinię o tych wkładkach.
nie wiem może innym pasuje, ale myślę, że te wkładkiu zostały przereklamowane i wcale nie są takie dobre tylko dziewczyna kupująca je ma o nich tak dobrą opinię, że jej umysł nie chce tego przyjąć, a elite tylko na tym zyskuje! :)

Droga Kolanko ja na twoim miejscu nie kupowałabym tych wkładek, lecz na początek :arrow: jeśli tańczysz mało to polecam Akcesowe lateksowe! Sama je używam i jestem zadowolona, są o nich i złe opinie, ale ja właśnie tak bym wybrała. Oczywiście to twoja decyzja.[/quote:8403a6aed8]

Tylko ja się boję ze w tych akcesowych będę miała cale "zdarte" nogi :/ Bo to beda moje pierwsze pointy... A tak sie przyzwyczaje do bolu w lepszych i bedzie mniej bolec xD Ale ja mam myslenie... :D
kosssela

Post autor: kosssela »

[quote:9968b0d32e="Marcysia"]Hmmm.... ja też mam taką opinię o tych wkładkach.
nie wiem może innym pasuje, ale myślę, że te wkładkiu zostały przereklamowane i wcale nie są takie dobre tylko dziewczyna kupująca je ma o nich tak dobrą opinię, że jej umysł nie chce tego przyjąć, a elite tylko na tym zyskuje! [/quote:9968b0d32e]

A ja uwazam ze sa swietne i nie dlatego ze nie chce do mnei dojsc fakt ze sa zle..
Po prostu uwazam ze przynajmniej dla mnie sa b. dobre :)
Kolanko

Chyba każdemu się najlepiej ćwiczy w takich, jakie ma od początku;) Bo to chyba kwestia przyzwyczajenia... Chyba że na pierwszej lekcji ma się w puentach chusteczki :D
ODPOWIEDZ