Wzrost Baletowy....
-
Agnieszka:)
jesli więcej nie urośniesz to nie widzę problemu, być moze po prostu urosłas szybciej niż Twoje rówieśniczki, a zwałaszcza rowieśnicy (chłopcy "smigają" w góre późnej). 162 cm to w balecie całkiem przyzwoicie, zwlaszcza na poinatch :), w "normalnym" zyciu, to wzrost raczej niski - zwłaszcza ze młodzież teraz rosnie wyjątkowo wysoka, to co kiedys było normą, dziś już jest postrzegane jako niski wzrost
-
JustDance.
pointy nas podciągają o parę dobrych cm.;)
Ja uważam, znaczy wg mnie niższe trochę tancerki [ALE BEZ PRZESADY] lepiej wyglądają. Są takie niewinniejsze, bardziej zwiewne... o ile oczywiscie nie mówimy o jakimś antyumiejęcie.:P
Ale jak ktoś jest wysoki, czy skrajnie niski - nie może to zepsuć naszych marzeń...
Ja uważam, znaczy wg mnie niższe trochę tancerki [ALE BEZ PRZESADY] lepiej wyglądają. Są takie niewinniejsze, bardziej zwiewne... o ile oczywiscie nie mówimy o jakimś antyumiejęcie.:P
Ale jak ktoś jest wysoki, czy skrajnie niski - nie może to zepsuć naszych marzeń...
[quote:b5c3fa273d="Agnieszka:)"] jestem wszędzie najwyższa i najmłodsza. [/quote:b5c3fa273d]
Mam identyczną sytuacje :roll:
Ostatnio , gdy powiedziałam takiej dziewczynie z mojej grupy, że mam 13 lat, była w szoku. A wszystko przez wzrost. Mam 167cm i jeszcze długa droga przede mną rośnięcia :( A jestem najmłodsza. Tak bym chciała przestać rosnąć. A każdy jak na złość mówi mi , że będę bardzo wysoka i , że nie mogę zostać zawodową tancerką. W szkole wszyscy mnie męczą, żebym grała w kosza, a ja chcę być baletnicą ! :( Ehh, niestety. Może zapoczątkuję jakąś nową modę na wysokie (a może nawet bardzo) baletnice.
PS. [b:b5c3fa273d]Agnieszka[/b:b5c3fa273d] ile masz lat ?
Mam identyczną sytuacje :roll:
Ostatnio , gdy powiedziałam takiej dziewczynie z mojej grupy, że mam 13 lat, była w szoku. A wszystko przez wzrost. Mam 167cm i jeszcze długa droga przede mną rośnięcia :( A jestem najmłodsza. Tak bym chciała przestać rosnąć. A każdy jak na złość mówi mi , że będę bardzo wysoka i , że nie mogę zostać zawodową tancerką. W szkole wszyscy mnie męczą, żebym grała w kosza, a ja chcę być baletnicą ! :( Ehh, niestety. Może zapoczątkuję jakąś nową modę na wysokie (a może nawet bardzo) baletnice.
PS. [b:b5c3fa273d]Agnieszka[/b:b5c3fa273d] ile masz lat ?