Piotrze, zdjęcia są absolutnie genialne! a trzynaste zdjęcie od góry, to pomysł zaczerpnięty z zeszytu z zeszytu z serii dance academy, czyż nie? też chciałam sobie takie zrobić (ale mi brakuje dużo dużo techniki)
Piotrze, to ja w takim razie już bardzo źle widzę, bo nie zauważyłam żadnych głupich min ;)
Zdjęcia są zachwycające.
Szczególnie budujące jest t o, że chyba można liczyć na kolejne, z tego co mówiłeś... :)
Bajaderko mnie trochę brakuje w tym wszystkim zabawy i radości, no i takiej nutki zadziornego prezentowania "patrzcie na mnie, jestem gwiazdą!!"... nie wiem takie jest moje odczucie
[quote:0157e0025d="Princess Maron"]no i takiej nutki zadziornego prezentowania "patrzcie na mnie, jestem gwiazdą!!"... nie wiem takie jest moje odczucie[/quote:0157e0025d]
Celne spostrzeżenie Księżniczko ;) w końcu po to jesteście (na scenie) - aby błyszczeć :D
Niecałkiem sie z tym zgadzam. Owszem może trochę zapoważnie zważywszy jej wiek.
Ale prezencja jest aż przesadna. Powiedzial bym, że odbija się w niej blask baletnicy wielkiej sceny.
Bajaderko wybacz, że rozmawiamy o Tobie jak o koniu wyscigowym. :smile:
[quote:ea3fa9ef67="Torin"][quote:ea3fa9ef67="Princess Maron"]no i takiej nutki zadziornego prezentowania "patrzcie na mnie, jestem gwiazdą!!"... nie wiem takie jest moje odczucie[/quote:ea3fa9ef67]
Celne spostrzeżenie Księżniczko ;) w końcu po to jesteście (na scenie) - aby błyszczeć :D
Torin[/quote:ea3fa9ef67]
DOKŁADNIE się z tym zgadzam. Dziękuje Ci Princess;*
Oh niestety czasem tak jest. Być moze za duzo tego bylo i sie "wypalilam". Po ostatnim koncercie mam niedosyt; to nie bylo to, czego chcialam. I nie chodzi mi o technike ale wnetrze. Dlatego pozostane milosnikiem baletu, poki ta dawna milosc nie wroci.
:)
nie chce się mądrzyć, ale moim zdaniem na rutynę najlepsze są zmiany, może zapisz się na towarzyski albo hip hop, albo chcąc odpocząć od tańca sensu stricto ale w dalszym ciągu chcąc się ruszać [zostawiając tylko na jakiś czas balet oczywiście], kup sobie łyżwy i pójdź do szkółki łyżwiarskiej [takowych w Krk jest wiele] akurat sezon się zaczyna... :wink:
ja tam mam zawsze sport, więc jak od jednego chcę odpocząć to się za drugie biorę, hehe :wink:
Tak, łatwo Ci radzić Maronko. Wydaje mi sie iż to nie takie proste. Ale z tymi łyżwami to dobry pomysł. Rozrywka przednia a Bajaderka ze swoimi warunkami szybko znalazla by sie jak u siebie. :)