Zostać tancerką...

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
cherryxjelly

Post autor: cherryxjelly »

własnie w tym roku miałam jechać na przesłuchania, ale jedyny problem ot RODZICE! nie wyobrazaja sobie mnie samej w warszawie 300km od nich w wieku 12 lat ! : O
Elliot

Post autor: Elliot »

a skąd jesteś jeśli mogę spytać?
300 km to rzeczywiście dużo...
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Hm, a może jest inne OSB bliżej ciebie? 300 km to faktycznie trochę dużo, jeśli masz 12 lat, ale powiedz rodzicom, że w bursie są wychowawcy, którzy chętnie ci we wszystkim pomogą, tak samo starsze koleżanki. :)
cherryxjelly

300km nie, przesadziłam 250km napewno, jestem z Krasnegostawu.
w tym roku już nie da rady, bo przesłuchania były, ale w teraz bede ich namawiać na następny, ale czy to juz nie będzie za pozno ?
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Oj, to faktycznie nieciekawie. Poznań i Gdańsk odpada, do Łodzi i Bytomia ponad 300 km... Spróbuj ich przekonać do Warszawy, bo jest najbliżej.

Myślę, że nie za późno. Podstawy znasz, tańczyłaś na pointach, a przez ten rok też będziesz tańczyć... próbuj! :)
cherryxjelly

będę próbować! :) dziękuję za dobre rady. Skoro w tym roku napewno już nie pójdę do OSB to próbować do SOB ? chociaż na rok, lepiej tam niż w niejakim MDK-u.... wgl czy tam są jakieś przesłuchania ?
sisha945

Post autor: sisha945 »

myślę że warto próbować :) nauczysz sie pewnie wiecej , i to może Ci pomóc przy próbie dostania sie do osb w przyszłym roku.
PS: masz może starszą siostre? :D [która tez tańczy.. w lublinie? :D ]
cherryxjelly

mam, a znasz ją i skąd wiesz ?
ebaleciara

Post autor: ebaleciara »

Ale w tym roku możesz jeszcze spróbować. Jeśli twoi rodzicie wyrażą zgodę, powinnaś zadzwonić do szkoły i umówić się na idywidualne przesłuchanie. Moim zdaniem nie ma sensu czekać kolejny rok i potem mieć jeszcze więcej do nadrobienia (wiesz mi, wiem co mówię). Chyba, że chcesz się jeszcze bardziej podciągnąć, ale z tego co piszesz, wydaje mi się, że już teraz jesteś na taki sprawdzian gotowa, a spróbować potem jeszcze następny raz to również nie problem.
cherryxjelly

w tym roku moich rodziców już nie przekonam.... to jest największy problem!
ODPOWIEDZ