Podziel się tym ze wszystkimi...
-
danceFORever
Czyżbyś próbował jakiś sportów ekstremalnych? Bo chyba nic nie kombinowałeś z figurami baletowymi? Wiem! ćwiczyłeś karate a konkretnie cios stopą z półobrotu w cegłę.
Jakby nie było to Ci wspólczuję bo sam od miesiaca walczę z nerwem kulszowym a za 3 tyg jadę poszaleć na łyżwach. Ale już przechodzi.
Jakby nie było to Ci wspólczuję bo sam od miesiaca walczę z nerwem kulszowym a za 3 tyg jadę poszaleć na łyżwach. Ale już przechodzi.
No qurde właśnie wstyd się przyznać ale nie :)
Wyjazd lajtowy - nawet sprzętu do nurkowania nie wiozłem coby cały czas poświecić rodzinie no i masz.
(Jakieś bardziej hardcorowy zaplanowałem już sam i nieco później ;) )
Ale na dwa kamienie w roli młota i kowadła nie poradzi. Dziś już potwierdzenie złamany paluch, więc cóż trza kuśtykać i tyle :P :)
Torin
Wyjazd lajtowy - nawet sprzętu do nurkowania nie wiozłem coby cały czas poświecić rodzinie no i masz.
(Jakieś bardziej hardcorowy zaplanowałem już sam i nieco później ;) )
Ale na dwa kamienie w roli młota i kowadła nie poradzi. Dziś już potwierdzenie złamany paluch, więc cóż trza kuśtykać i tyle :P :)
Torin
No to i na mnie przyszedł chyba ten dzień żeby się z Wami czyms podzielić: od wrzesnia zaczynam pracę w Teatrze Wielkim - Operze Narodowej jako sekretarz literacki. Od tej pory będe sie starała nie komentować poczynań teatru czy dyrekcji, pisać jedynie o swoich wrazeniach ze speoktakli, jak to było dotąd (absolutnie bezstronnie)
Graaaaaaatulacje !!! Szczere i zasłużone :D
[quote:6d407a00e1="Kasia G"]pisać jedynie o swoich wrazeniach ze speoktakli, jak to było dotąd (absolutnie bezstronnie)[/quote:6d407a00e1]
Mam nadzieję, ze bezstronność nie stępi twojego jakżeż cennego a ciętego języczka ;)
Torin
i nie opuszczaj nas nawet na kwilkę !!
[quote:6d407a00e1="Kasia G"]pisać jedynie o swoich wrazeniach ze speoktakli, jak to było dotąd (absolutnie bezstronnie)[/quote:6d407a00e1]
Mam nadzieję, ze bezstronność nie stępi twojego jakżeż cennego a ciętego języczka ;)
Torin
i nie opuszczaj nas nawet na kwilkę !!