HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU
Teraz już wiem dlaczego na tym forum jest tak malo osób---. Nie oceniaj innych, bo to nie jest mile. a skoro uważsz, ze cos jest nie istotne albo malo dyskusyjne to nie odpowiadaj--zwłaszta takim Nowym uzytkownikom jakim jestem ja.Twoje uwagi są złośliwe i raczej odstraszają niż mają pomóc nowym się "wciągnac" w temat. W końcu internet jest dla wszystkich i każdy ma prawo sie wypowiedziec---i skrytykować czyjas wypowiedz tez można, ale z wyczuciem "koleżanko"Pozdrawiam
[quote:0f13e6915f="Cheryl"]Myślę Joanno, że uwagi ego typu powinnie zgłaszać Moderatorzy, a nie TY. Zresztą gdyby mieli jakieś uwagi dotyczące tej rozmowy myślę, że nieomieszkali by nas o tym poinformować. :?[/quote:0f13e6915f]
Nie chcę się wtrącać , gdyż nie jestem moderatorem tej tablicy, ale doprawdy "co ma piernik do wiatraka" - jaki sens dla dyskusji o Elenie (Helenie, Jelenie, czy jak już nie wiem.) jest wspominanie o jej matce i ciągnięcie dalej tej dyskusji. Matka jak matka.
I nie jest to policzek w stronę jakiegoś Nowego Forumowicza, tylko po prostu zwyczajna uwaga dotycząca jakichś tam działań... Już nie wspomnę o powielaniu oczywistych informacji typu : Elenka chodzi do OSb w Gdańsku.
No nic, miałem się nie wtrącać. :?
Nie chcę się wtrącać , gdyż nie jestem moderatorem tej tablicy, ale doprawdy "co ma piernik do wiatraka" - jaki sens dla dyskusji o Elenie (Helenie, Jelenie, czy jak już nie wiem.) jest wspominanie o jej matce i ciągnięcie dalej tej dyskusji. Matka jak matka.
I nie jest to policzek w stronę jakiegoś Nowego Forumowicza, tylko po prostu zwyczajna uwaga dotycząca jakichś tam działań... Już nie wspomnę o powielaniu oczywistych informacji typu : Elenka chodzi do OSb w Gdańsku.
No nic, miałem się nie wtrącać. :?
Uwazam temat za zamknięty todyczący mojego spięcia z Joanna. Wyjasnilysmy sobie wszystko i dalsza kontynuacja tego tematu jest zbyteczna.Pozdrawiam
[color=blue:3c346d096f]zgadzam sie, a nie interweniowałam z prostego powodu - nie było mnie półtora dnia na forum, moderator tez ma swoje życie, po zapoznaniu się z tym komunikatem fftop o mamie Eleny oraz dyskusja z Joanna zostaną wykasowane - Dario, Inernet jest "dla wszystkich " ale po to sa moderatorzy itp. żeby przycinać watki nie istotne - zauważ, ze w tym watku o mamie Eleny tez już była kilka razy mowa i myslę ze wystarczy
moderator[/color:3c346d096f]
[color=blue:3c346d096f]zgadzam sie, a nie interweniowałam z prostego powodu - nie było mnie półtora dnia na forum, moderator tez ma swoje życie, po zapoznaniu się z tym komunikatem fftop o mamie Eleny oraz dyskusja z Joanna zostaną wykasowane - Dario, Inernet jest "dla wszystkich " ale po to sa moderatorzy itp. żeby przycinać watki nie istotne - zauważ, ze w tym watku o mamie Eleny tez już była kilka razy mowa i myslę ze wystarczy
moderator[/color:3c346d096f]
Ta dziewczyna ma na imię Helena, ale używa także rosyjskiej formy Elena, a Lena to zdrobnienie. Z tego co wiem to do ostatniego OKT była Heleną a po juz Eleną.
A wracając do tematu - na jakis zagraniczny konkurs miała niebawem jechać, ale w związku z wakacjami totalnie straciłam orientację w życiu baletowym i nawet nie pamiętam, na który (jak będę mieć kontakt z moim informatorem, to napiszę), potem OKT (chociaż podobno jak ktoś zajął I miejsce w jakiejś kategorii to nie może 2 raz w niej startować, ale pewności nie mam czy jest taki przepis)...
A wracając do tematu - na jakis zagraniczny konkurs miała niebawem jechać, ale w związku z wakacjami totalnie straciłam orientację w życiu baletowym i nawet nie pamiętam, na który (jak będę mieć kontakt z moim informatorem, to napiszę), potem OKT (chociaż podobno jak ktoś zajął I miejsce w jakiejś kategorii to nie może 2 raz w niej startować, ale pewności nie mam czy jest taki przepis)...
Ostatnio byl program -ale na naszej lokalnej trójmiejskiej 3. Byl dyr. OSB z Gdańska z Eleną-rozprawiali o szkolach baletowych, ze dzieje się źle, poniewaz w Polskich Operach nic się nie dzieje-place sa marne i gro utalentowanych uczniow- absolwentów zatrudnia się za granicą.Z tego co mi wiadomo to Elena ma szanse na prace za granicą.