PAS DE CHAT

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Sorki, nie przeczytalam, że ten post jest stary... :oops:
gonia

Post autor: gonia »

a które modele point sanshy mają szytą podeszwę? bo np. grishko ma niektóre szyte, a niekóre klejone, i to pisze na stronie elite, a na stronie pas de chat nie pisze... tylko jest zaznaczone, które są ręcznie robione... to te ręcznie robione są szyte?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Z sanshy chyby wszystkie mają szytą...
a.k.

Post autor: a.k. »

jak szytą to dobrze chyba no nie?
a po drugie: jak się pointy złamią to już nie da sie w nich tańczyć?
to już po nich wtedy?

ach, i jeszcze się zapytam, czy można zaufać PAS de chat? tj. czy dobiorą mi odpowiednie pointy (podam rozmiar stopy w cm)?
uwzględnią miejsce na wkładki?
zastanawiam się nad recitalami
gonia

to chyba nie dokońca ten temat ;? poszukaj w wątku "pointy".. poza tym na którejś ze stron działu "praktyka" powinien być wątek "?złamane? pointy" - może tam też coś jest... :roll:
a.k.

o.k. dzięki, poszukam
a czy na II cz. mojego postu możesz mi odp.?
gonia

ja byłam osobiście kupić swoje pointy- sansha soprano. powiedziałam pani jaki mam rozmiar stopy i jaki chcę model. nie było takowych recitali, więc pani wyjmowała pokolei pointy i prosiła, żebym przymieżała... i powiem Ci, że są dobrze dobrane. jak będziesz osobiście kupować pointy to nie bój się pytać- wypytaj się, czy zostawić miejsce na wkładki (ja przymnieżałam bez wkąłdek, a mimo to zmieściły mi się potem), ile i w ogóle... ja przymieżałam kilka par point, różnej szerokości i modelu. i właście soprano okazały się najwygodniejsze, więc wcale nie jest powiedziane, że koniecznie recitale muszą co pasować...
ale naprawdę, pytaj się o wszystko w sklepie... w końcu to praca tej pani i na pewno im zależy, żeby sprzedać pointy... w końcu teraz mają konkurencję...

ogólnie to poczytaj ten wąek- ma kilka stron, ale warto... sporo użytkowników się wypowiedziało, więc zobacz, co mówią też inni...
a.k.

no tak, przeczytałąm...i np. pojawiło się pytanie (nawet nie wiem czy ni Twoje) :ile trzeba zostawić miejsca na wkłądki?
i nikt nie odpisał.
no więc jeśli moja stopa ma 26,6 cm dł. to ile jeszcze na wkłądki i jaki rozmiar wtedy?
czy szer. 9,1 (w halluksie) to bardzo szerokko?
gonia

cóż... ja kupiłam pointy rozmiar większe niż buty, które noszę na ulicę... ale jak ci mówię: najlepiej się zapytać pani w sklepie/napisać do PsCh e-maila- w końcu to raczej specjaliści, ze tak powiem...
Julcia

Post autor: Julcia »

[color=blue:b36421b84d]Na przyszłość bardzo proszę prowadzić takie dyskusje w odpowiednim do tego wątku w PRAKTYCE. A jest ich kilka.
j.[/color:b36421b84d]
ODPOWIEDZ