PAS DE CHAT
-
PavlovaAnna
-
aankaa_baletnica=)
jak szytą to dobrze chyba no nie?
a po drugie: jak się pointy złamią to już nie da sie w nich tańczyć?
to już po nich wtedy?
ach, i jeszcze się zapytam, czy można zaufać PAS de chat? tj. czy dobiorą mi odpowiednie pointy (podam rozmiar stopy w cm)?
uwzględnią miejsce na wkładki?
zastanawiam się nad recitalami
a po drugie: jak się pointy złamią to już nie da sie w nich tańczyć?
to już po nich wtedy?
ach, i jeszcze się zapytam, czy można zaufać PAS de chat? tj. czy dobiorą mi odpowiednie pointy (podam rozmiar stopy w cm)?
uwzględnią miejsce na wkładki?
zastanawiam się nad recitalami
ja byłam osobiście kupić swoje pointy- sansha soprano. powiedziałam pani jaki mam rozmiar stopy i jaki chcę model. nie było takowych recitali, więc pani wyjmowała pokolei pointy i prosiła, żebym przymieżała... i powiem Ci, że są dobrze dobrane. jak będziesz osobiście kupować pointy to nie bój się pytać- wypytaj się, czy zostawić miejsce na wkładki (ja przymnieżałam bez wkąłdek, a mimo to zmieściły mi się potem), ile i w ogóle... ja przymieżałam kilka par point, różnej szerokości i modelu. i właście soprano okazały się najwygodniejsze, więc wcale nie jest powiedziane, że koniecznie recitale muszą co pasować...
ale naprawdę, pytaj się o wszystko w sklepie... w końcu to praca tej pani i na pewno im zależy, żeby sprzedać pointy... w końcu teraz mają konkurencję...
ogólnie to poczytaj ten wąek- ma kilka stron, ale warto... sporo użytkowników się wypowiedziało, więc zobacz, co mówią też inni...
ale naprawdę, pytaj się o wszystko w sklepie... w końcu to praca tej pani i na pewno im zależy, żeby sprzedać pointy... w końcu teraz mają konkurencję...
ogólnie to poczytaj ten wąek- ma kilka stron, ale warto... sporo użytkowników się wypowiedziało, więc zobacz, co mówią też inni...