Koło Fotograficzne balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Blanche

Post autor: Blanche »

Fajne zdjęcia, tym bardziej szkoda, że jakość nie najlepsza.
I wiesz, po obejrzeniu tych zdjęć uznałam, że chętnie bym zobaczyła, jak tańczysz, czy można liczyć, że wrzucisz jakieś nagrania na youtube? :smile:
M.

Post autor: M. »

heh, podobają mi się nazwy jakie dałaś zdjęciom - szczególnie "Polinka jako ja" i "noga Guillem" :P
Agnes

Post autor: Agnes »

To ostatnie zdjecie mi sie najbardziej podoba:)
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Nazwy są bardzo nieodpowiednie, bo daleko mi do tak wielkich balerin jak Polina czy Sylvie.
W sumie robiłam to wszystko na szybko i nazwałam te zdjęcia po pewnych charakterystycznych szczegółach.
Sylvie kojarzę z taką nóżką w górze, Polinę miałam tez kiedyś na tapecie w tej pozie którą widać na moim zdjęciu.
Także bardzo dziękuję, ale naprawdę do balerin mi daleko :))

Blanche... jeśli tylko znajdzie się jakiś filmik to na pewno wstawię choć jestem krytyczna wobec siebie... więc jeśli będzie choć jedno nie dociągnięcie to nie ma mowy :P
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Łabędź, choc bynajmniej nie na jeziorze ale nie mogłam się mu oprzeć :)

[URL=http://imageshack.us][img:c9bfa40fc5]http://img49.imageshack.us/img49/4141/dsc01105uo5.jpg[/img:c9bfa40fc5][/URL]
Cheryl

Przepiękny ;)
VisVersa

Post autor: VisVersa »

Fantastyczny ten łabądek, zanim otworzyło mi się zdjęcie a widzialam podpis spodziewałam się takiego tradycyjnego, jak na awatarze, zaskoczył mnie ten przestrzenny trawnik ;) Gdzież on się znajduje ?

Cheryl- zdjęcia naprawdę śliczne, nawet ta nieszczęsna rozdzielczość nie odejmuje im uroku :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:7935a63b5e="VisVersa"]Fantastyczny ten łabądek, zanim otworzyło mi się zdjęcie a widzialam podpis spodziewałam się takiego tradycyjnego, jak na awatarze, zaskoczył mnie ten przestrzenny trawnik ;) Gdzież on się znajduje ?
[/quote:7935a63b5e]

łabądek znajduje sie w Krynicy zdrój (górskiej)
monika

Post autor: monika »

Cheryl drugie jest po prostu fantastyczne, nie wiem co mnie w nim urzeklo ale jest... niezwykle:)
Cheryl

2?
I te proste ręce jak kije...?!
Nie podoba mi się szczerze mówiąc, postaram się wrzucić lepsze na to miejsce :)
Ale bardzo dziękuję ;*
ODPOWIEDZ