Fajne zdjęcia, tym bardziej szkoda, że jakość nie najlepsza.
I wiesz, po obejrzeniu tych zdjęć uznałam, że chętnie bym zobaczyła, jak tańczysz, czy można liczyć, że wrzucisz jakieś nagrania na youtube? :smile:
Nazwy są bardzo nieodpowiednie, bo daleko mi do tak wielkich balerin jak Polina czy Sylvie.
W sumie robiłam to wszystko na szybko i nazwałam te zdjęcia po pewnych charakterystycznych szczegółach.
Sylvie kojarzę z taką nóżką w górze, Polinę miałam tez kiedyś na tapecie w tej pozie którą widać na moim zdjęciu.
Także bardzo dziękuję, ale naprawdę do balerin mi daleko :))
Blanche... jeśli tylko znajdzie się jakiś filmik to na pewno wstawię choć jestem krytyczna wobec siebie... więc jeśli będzie choć jedno nie dociągnięcie to nie ma mowy :P
Fantastyczny ten łabądek, zanim otworzyło mi się zdjęcie a widzialam podpis spodziewałam się takiego tradycyjnego, jak na awatarze, zaskoczył mnie ten przestrzenny trawnik ;) Gdzież on się znajduje ?
Cheryl- zdjęcia naprawdę śliczne, nawet ta nieszczęsna rozdzielczość nie odejmuje im uroku :)
[quote:7935a63b5e="VisVersa"]Fantastyczny ten łabądek, zanim otworzyło mi się zdjęcie a widzialam podpis spodziewałam się takiego tradycyjnego, jak na awatarze, zaskoczył mnie ten przestrzenny trawnik ;) Gdzież on się znajduje ?
[/quote:7935a63b5e]