Nasz zespół :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Myśle, że moderatorzy maja wiele pracy i tak średnio maja czas pilnowąc kto ile ma postów. Wieć jeśli komus mocno aby być w konkretniej "grupie" w zespole. To niech napisze pm? To luźna propozycja. Wszystko zalezy od Pauli.

Pozdrawiam cieplutko.
AL
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

no moim zdaniem skoro jest juz taki temat zreszta pelniacy takze funkcje informacyjna to powinien miec biezace informacje..
Julcia

Post autor: Julcia »

Przepraszam, ale jakie to ma znaczenie ? Piszemy dla wartości czy dla ilości ? Przecież rangę każdego użytkownika widać pod nickiem. A poza tym Adminowie i Moderatorzy są zajęci wyższymi sprawami ;) :P

tak, ale gdy ktos chce po prostu zorientowac sie kto ma jaka range, czy kiedy byl dziadek do orzechow to chyba wchodzi do stosownego tematu. w tym przypadku do "naszego zespolu" bo chyba wlasnie ten temat jest temu przeznaczony prawda? :?
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[color=blue:4a8ac6dcd2]proszę w takim razie zgłosić mi wszytskie braki na PW bo inaczej nie dam rady tego uzupełnić - kto tam ma jaką range i czego mu w zapiskach w Naszym zespole brakuje (przyznam ze od zakończenia Dziadka w ogóle to nie zagladam)
No i nie przesadzajmy z tymi aktualizacjami - data premiery Dziadka chyba już nikogo nie iteresuje - tylko "tak wyszło" ze ten wątek założony na potrzeby jednego przedstawienia stał sie dla niektórych "wątkiem informacyjnym"
pozdrawiam
Administrator Kasia G[/color:4a8ac6dcd2]
Paula

Post autor: Paula »

Uprzejmie przepraszam za braki, ale niestety ostatnio nawał zajęcia uniemożliwia mi takie rzeczy. Nie przywiązywałam specjalnej wagi do tego, bo jest wiele innych spraw którymi też się musze zająć. Przperaszam.
Maron

Post autor: Maron »

mnie tam kofyfeje nie przeszkadzają ;)

ja tylko tak po prostu napisalam ;)
dobrze jest, gdy informacje sa biezace ;)
kofyfeje moga byc :D
Paula

Post autor: Paula »

Już zmieniłam na koryfeji i proszę już os kończenie tejj dyskusji bo zaczyna być irytująca! Jeśli coś zostanie przeoczone to proszę o PM, i proszę nie oczekiwać że jak tylko komuś przeskoczy jeden pościk to już będzie wpisany do rangi. Bo z tego mozna by wyczytać, że piszecie na forum tylko dla rang... a przecież nie o to chodzi!
Maron

Post autor: Maron »

gdybym pisala dla rang to bym byla juz dawno pierwszą solistką 8)
ODPOWIEDZ