O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Giselle12

Post autor: Giselle12 »

no czekam na nowinki po egzaminie
jak było? ostro oceniali?
raisa

Post autor: raisa »

Hmm...
może zacznę tak.
Czy mieliście kiedyś takie uczucie, że osiągneliście sukces ale nie możecie się cieszyć bo jednocześnie stało się coś strasznego?
No właśnie, ja miałam dzisiaj dokładnie to.
Ogólnie lekcja poszła nieźle (według innych) ale ja odczuwałam, że kiepsko.
Na wyniki czekaliśmy ponad 2,5 godziny, bo tak długo komisja sie naradzała.
W końcu nasza nauczycielka przyszła, ale po minie widać było, że nie jest najlepiej.
Okazało się, że dostałam 5 ale nie to jest najważniejsze, bo 2 dziewczyny z naszej 10-osobowej grupy nmie zdały egzaminu i muszą odejść. Cała grupa zaczęła płakać. Było nam tak przykro, bo przez 3 lata, przecież się zżyłyśmy.
Chyba dzisiaj nauczyłam się, że taniec w OSB, to nie tylko ból mięśni...
Giselle12

ojej, gratuluję piątki, ale i wspólczuję
to były Twoje przyjaciółki?
raisa

Przyjaciółki... może nie aż tak, ale chociaz czasem z jedną miałam niemiłe sytuacje, to jednak jest nam wszystkim przykro.
Giselle12

rozumiem i współczuję, ale i życzę dalszych sukcesów
Agasiek

Post autor: Agasiek »

A ja mam we wtorek egzamin trzymajcie kciuki !!!! :);):):)
raisa

No oczywiście, że będziemy trzymać kciuki, ale ty akurat nie musisz się martwić o wynik, jesteś doskonale przygotowana, jako konkursantka ;)
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Taa jasne jasne :):) :?
SYJKA

Post autor: SYJKA »

I jak, i jak? :smile:
teleskop

Taniec ze słuchawkami w uszach :)

Post autor: teleskop »

Robicie tak? Ja jakoś przyzwyczaiłem się do słuchania prawie w 100 % z odtwarzacza mp3, żeby uzyskać takie brzmienie na głośnikach musiałbym zainwestować sporo kasy więc na razie tak sobie radzę. Ale czy da się tak tańczyć? Czy mogę sobie słuchać akompaniamentu ze słuchawek i tak tańczyć czy też jest to absolutnie niedopuszczalne? Chciałbym zacząć uczyć się tańczyć tango, flamenco, może jeszcze jakichś tańców dawnych. Nigdy wcześniej nie tańczyłem ale dużo słuchałem muzyki i jakoś ostatnio tak mnie wzięło. Ma to sens? :)

[color=brown:8889ef7164]Pozwoliłem sobie przenieść twojego posta do wątku w którym rozmawiamy o różnych nietypowych sprawach. Zwyczaj ten zapobiega powstawaniu mnóstwa króciutkich tematów na około baletowe tematy, przez które trudno się później przedrzeć szukając jakiejś informacji.
Pozdrawiam
Torin[/color:8889ef7164]
ODPOWIEDZ