Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Joanna Bednarczyk

Post autor: Joanna Bednarczyk »

xx
sfra

Post autor: sfra »

Wybaczamy i witamy na forum w imieniu wszystkich użytkowników! :P
DariaD14

Post autor: DariaD14 »

Witam Wszystkich uzytkowników tego forum. Jetem z Trójmiasta tzn. mieszkam w Gdyni pracuję w Gdańsku. Z baletem -(ze tak powiem) nie mam za wiele wspolnego tylko syna. Mój syn chodzi do OSB -zresztą też zalogował sie na tym Forum i wszystko czyta- Pozdrawiam Was również od niego.
łabądek

Post autor: łabądek »

jestem świeżym nabytkiem forum, mam na imię Kinga i mam 27 lat. Z baletem, czynnie nie mam nic wspólnego - pracuję w szpitalnym laboratorium- ale jestem zafascynowana sztuką baletową i staram się zaliczac jak najwięcej przedstawień w TW-ON. z waszą pomocą może uda mi się poznać trochę arkanów sztuki baletowej od podszewki oraz kilka tajemnic baletowych garderób :D
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Witamy serdecznie na naszym forum i zyczymy mile spedzonego czasu wsrod innych wielbicieli baletu i tanca. Zapraszamy do zapoznania sie z interesujacymi Cie wątkami i oczywiście do czynnej dyskusji.
DariaD14

Post autor: DariaD14 »

Cześć mam na imię Kuba jestem dwunastolatkiem, chodze do OSB teraz od poniedziałku do 3klasy. Lubię chodzic do mojej szkoły, lubię dzieci z mojej klasy,ponieważ jesteśmy ze sobą zgrani --jest nas 6chlopaków i się trzymamy razem. Klasykę mamy z klasą A i w sumie jest nas 14 chłopaków-ogólnie nauczyciele z nami wytrzymują. Chodziła do mojej klasy Marianna W.-wasza dobra znajoma z tego forum. Hmmm to chyba tyle o sobie. :D
Qba

Post autor: Qba »

to wszysko co napisałem na nicku DariaD14--mialo być tutaj--wryyyy nie przelogowalem się ---witam wszystkich
Kasia G

Post autor: Kasia G »

witamy serdecznie na forum, to wspaniałe ze tak dobrze czujesz się w OSB i masz kolegów. Liczymy na Was, Panowie ;)
Chiquita

Post autor: Chiquita »

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów!
Od pewnego czasu czytam sobie Wasze posty.
Mam na imię Iwona. Mam 20 latek i od 15 lat (z małą przerwą) tańczę. Od 5 roku życia chodzę na zajęcia do Samorządowego Ogniska Baletowego. Primaballeriną to ja nie jestem i nigdy nie będe, ale co nie co umiem ;) Chodziłam też do szkoły muzycznej, ale przerwałam naukę bo było za ciężko, a poza tym nie chciało mi się grać...(czego z resztą teraz nie żałuję).
Oprócz baletu kocham musicale; moje ulubione to "Notre Damme de Paris", "Romeo et Juliette" <-- chyba mam jakiś sentyment do francuskich musicali, oraz "Koty" ale w oryginale, angielskie. Moim marzeniem jest zatańczyć w jakimś musicalu. :oops:
No.. to chyba narazie tyle o mnie. Jak ktoś będzie miał jakieś pytania to zapraszam na PW i GG (proszę pisać, że z forum)
Pozdrawiam :*
Martis95

Haj!

Post autor: Martis95 »

Hej Ja też sięchciałam przedstawić! (trochę pozno)
Jestem Martyna pochodze z Torunia tak jak Gonia05 chodze do korporacji Tanecznej Banby jagi:) Moim marzeniem (baletowym) sa PoInTy!!!
I to chyba wszystko:P
ODPOWIEDZ