Przedstawialnia
jestem świeżym nabytkiem forum, mam na imię Kinga i mam 27 lat. Z baletem, czynnie nie mam nic wspólnego - pracuję w szpitalnym laboratorium- ale jestem zafascynowana sztuką baletową i staram się zaliczac jak najwięcej przedstawień w TW-ON. z waszą pomocą może uda mi się poznać trochę arkanów sztuki baletowej od podszewki oraz kilka tajemnic baletowych garderób :D
Cześć mam na imię Kuba jestem dwunastolatkiem, chodze do OSB teraz od poniedziałku do 3klasy. Lubię chodzic do mojej szkoły, lubię dzieci z mojej klasy,ponieważ jesteśmy ze sobą zgrani --jest nas 6chlopaków i się trzymamy razem. Klasykę mamy z klasą A i w sumie jest nas 14 chłopaków-ogólnie nauczyciele z nami wytrzymują. Chodziła do mojej klasy Marianna W.-wasza dobra znajoma z tego forum. Hmmm to chyba tyle o sobie. :D
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów!
Od pewnego czasu czytam sobie Wasze posty.
Mam na imię Iwona. Mam 20 latek i od 15 lat (z małą przerwą) tańczę. Od 5 roku życia chodzę na zajęcia do Samorządowego Ogniska Baletowego. Primaballeriną to ja nie jestem i nigdy nie będe, ale co nie co umiem ;) Chodziłam też do szkoły muzycznej, ale przerwałam naukę bo było za ciężko, a poza tym nie chciało mi się grać...(czego z resztą teraz nie żałuję).
Oprócz baletu kocham musicale; moje ulubione to "Notre Damme de Paris", "Romeo et Juliette" <-- chyba mam jakiś sentyment do francuskich musicali, oraz "Koty" ale w oryginale, angielskie. Moim marzeniem jest zatańczyć w jakimś musicalu. :oops:
No.. to chyba narazie tyle o mnie. Jak ktoś będzie miał jakieś pytania to zapraszam na PW i GG (proszę pisać, że z forum)
Pozdrawiam :*
Od pewnego czasu czytam sobie Wasze posty.
Mam na imię Iwona. Mam 20 latek i od 15 lat (z małą przerwą) tańczę. Od 5 roku życia chodzę na zajęcia do Samorządowego Ogniska Baletowego. Primaballeriną to ja nie jestem i nigdy nie będe, ale co nie co umiem ;) Chodziłam też do szkoły muzycznej, ale przerwałam naukę bo było za ciężko, a poza tym nie chciało mi się grać...(czego z resztą teraz nie żałuję).
Oprócz baletu kocham musicale; moje ulubione to "Notre Damme de Paris", "Romeo et Juliette" <-- chyba mam jakiś sentyment do francuskich musicali, oraz "Koty" ale w oryginale, angielskie. Moim marzeniem jest zatańczyć w jakimś musicalu. :oops:
No.. to chyba narazie tyle o mnie. Jak ktoś będzie miał jakieś pytania to zapraszam na PW i GG (proszę pisać, że z forum)
Pozdrawiam :*