HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Ewa

Post autor: Ewa »

Ojej.... Nie porównuję. Poprostu zauważyłam, że w swoich postach traktujecie ją właśnie jak taką primabalerinę (przecież mówiłam, że jeszcze się uczy i zdowya umiejętnosći). Chciałam powiedzieć co myślę i zrobiłam to naparwdę grzecznie, a wy co? Jeśli wyniknie jakś kłótnia, nie do mnie protesty.

(najlepiej przytaczać wypowiedzi wyjęte z kontekstu, nie? ;) )
Kasia G

Post autor: Kasia G »

spokojnie, nikt nie zarzuca Tobie personalnie niegrzeczności, co najwyzej opinii trochę na wyrost ale nie ma o co kruszyć kopii - nikt nic złego nie powiedział :)
Di.

Post autor: Di. »

nie znam jej i prawdopodobnie nie bede miala okazji, ale dla mnie jedno jest pewne i przewaza sprawe- skoro rok temu na konkursie na najlepszego absolwenta w Szczecinie Elena otrzymala stypendium,a jej taniec zostal oklaskiwany prawie ze na stojaco przez publicznosc na ktora sie skladali takze egzaminatorzy, mysle ze KRZYWOSC jej arabesek jest wymyslem waszej zazdrosci jaka przez wiekosc osob wyplywa w tym temacie.

jak juz zostalo powiedziane, uwazacie sie za lepszych? udowodnijcie.
Czajori

Post autor: Czajori »

Ta dyskusja skończyła się już jakiś czas temu. Nie widzę sensu w rozniecaniu jej na nowo i powtarzaniu wczesniejszych opinii.
Joanna

Post autor: Joanna »

Ale Di., jak nowicjusz, nie brala jeszcze udzialu w dyskusji, a ma chyba do tego prawo?
Albo burzymy sie, jak ktos zaklada jakis nowy watek, ktory juz byl poruszany, albo nie pozwalajmy sie wypowiadac nowym uzytkownikom w starych tematach. Ale nie dwa naraz!
To, ze my mielismy szanse juz cos tu napisac nie oznacza, ze nikt na ten temat nie chcialby moze dodac czegos od siebie.

Natomiast gdyby Di. dczytala dokladnie, sama znalazlaby odpowiedz na swoje pytanie ;)
Cheryl

Post autor: Cheryl »

XXXXXXXXX
DariaD14

Post autor: DariaD14 »

Lenka chodzi do OSB w Gdańsku--jest bardzo mila gorzej z jej mamą.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Jak ją spotkałam to wydawało mi się, że p.Ałła jest bardzo sympatyczna ale stanowcza! ;))
Joanna Bednarczyk

Post autor: Joanna Bednarczyk »

xx
DariaD14

Post autor: DariaD14 »

Joasiu jak najbardziej istotna byla ta informacja---ponieważ widze, ze sie nie orientujesz.,wiec wyjaśniam... Przeczytałam w powyższych postach o Lenie--czy ktoś ma jej prywatne fotki itp.itd.Lena jest najlepsza, bo ma talent wrodzony jej rodzice są tancerzami. Leny mama jest nauczycielem w OSB-dlatego napisalam że jest niesympatyczna.Może lepszym określeniem byłoby wymagajaca i bezpośrednia--bo wiadomo że jak Ałła nie dopatrzy sie talentu u jakiegoś dziecka --- to jest już finisz z dalsza karierą. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ