Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
wiem tylko że na przesłuchaniach 10 latków kiedyś tak było (teraz nie wiem może jest tak dalej), że dziewczynki jak i chłopcy byli w samej bieliźnie. Jestem natomiast ciekawa co do przesłuchań dla osób starszych np. 15 lat? Jak one wyglądają? Czy po prostu uczestniczy się w normalnej lekcji z klasą do której się chce dołączyć?
Ja chodzę do OSB Warszawskiej i dostałam sie w wieku 12 lat :) Uważam, że swoje 'braki' zastąpisz cieżką pracą ale nie martw się. W Warszawie drzwi są szeroko otwarte dla starszych uczniów :)
O ! A wszyscy mówią że to mało możliwe :D
Co miałaś na teście ? :wink:
EDIT: Testy są 11 maja i nie wiem w końcu czy iść czy nie, wiem że z góry jestem skazana na klęskę i poniżenie ale chyba warto spróbować xd
Jak sądzicie?
Strasznie dużo wymagaja od 1 klas na dostanie się a co dopiero ja, ale się zawzięłam i zamierzam iść ;]
Jak ktoś mieszka gdzieś w okolicach Ursus, Włochy to możemy jechać razem (jak ktoś się wybiera).