OSB w Warszawie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Odetta

Post autor: Odetta »

wiem tylko że na przesłuchaniach 10 latków kiedyś tak było (teraz nie wiem może jest tak dalej), że dziewczynki jak i chłopcy byli w samej bieliźnie. Jestem natomiast ciekawa co do przesłuchań dla osób starszych np. 15 lat? Jak one wyglądają? Czy po prostu uczestniczy się w normalnej lekcji z klasą do której się chce dołączyć?
Bisiuka

Post autor: Bisiuka »

Tego nie wiem a czy wiecie może czy za psb się płaci i to jest po lekcjach w gimn . ?
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Tak, płaci sie. Lekcje są po południu lub wieczorem.
Bisiuka

Aha . A mają jakąś stronę internetową czy coś bo chciałabym chodzić ale nie wiem jak z moimi innymi treningami :wink:
nathaliye

Post autor: nathaliye »

http://www.taniecstudio.pl/

proszę, ale sugeruje utworzyć jakiś nowy temat bo to troszeczkę wykracza poza Ogólnokształcącą Szkołę Baletową.
inaenka

Post autor: inaenka »

Nathaliye jesteś wielka!

Dziewczyny, zatem,ten tego, jeszcze w tym wątku nie sprzątałam więc przymykam oko, ale tak - proszę słuchać rad doświadczonej forumowo koleżanki :)
Bisiuka

Ok . Przepraszam . :)
Wiecie kiedy są testy bo na stronie są stare daty a mam dużo zajęć żeby pojechać osobiście .
Inga

Post autor: Inga »

Ja chodzę do OSB Warszawskiej i dostałam sie w wieku 12 lat :) Uważam, że swoje 'braki' zastąpisz cieżką pracą ale nie martw się. W Warszawie drzwi są szeroko otwarte dla starszych uczniów :)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

z tą szeroką otwartością bym nie przesadzała, lepiej powiedzieć, że zdarzają się wyjątki.
Bisiuka

O ! A wszyscy mówią że to mało możliwe :D
Co miałaś na teście ? :wink:

EDIT: Testy są 11 maja i nie wiem w końcu czy iść czy nie, wiem że z góry jestem skazana na klęskę i poniżenie ale chyba warto spróbować xd
Jak sądzicie?

Strasznie dużo wymagaja od 1 klas na dostanie się a co dopiero ja, ale się zawzięłam i zamierzam iść ;]
Jak ktoś mieszka gdzieś w okolicach Ursus, Włochy to możemy jechać razem (jak ktoś się wybiera).
ODPOWIEDZ