Nasz zespół :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
gonia

Post autor: gonia »

No włąśnie: do kiedy będzie ankieta? I kiedy zaczniemy wybierać obsadę?
Paula

Post autor: Paula »

Myślę, że wybór spektaklu nie ulegnie już zmianie. A więc kolejnym wystawianym spektaklem będzie ŚPIĄCA KRÓLEWNA. Na razie spośród [u:d250f3ad65]solistów[/u:d250f3ad65] musimy wybrać:
* Aurorę
* Księcia Desire
* 5 wróżek
* Wróżka Bzu
* postaci z bajek
Na razie wybierzmy te postacie, a później zajmiemy się pozostałym,i rolami których jest sporo.
Wymienione postaci będą wybierane spośród solistów naszego zespołu czyli:

sfra
Kasia G
sisi
makova_panienka
Paula
Nefretete
Joanna
sfra

Post autor: sfra »

Proponuję oddac do tej listy naszą dzielna grupę koryfejów by wpsomogła solistów.
Paula

Post autor: Paula »

Dobzrze. A więc do tej grupy dodajemu koryfejów w składzie:
Ania
Tranquality
Justyna Ch-ipcio
Gość
Ariodante
Kasia :)).

P.S. Uprasza sie aby pozostali użytkownicy nie dążyli teraz za wszelką cenę do zdobycia wyższej rangi. jest wiele innych ról które będą na Was czekały. A tymczasem pomóżcie nam w obsadzeniu głównych ról.

Myślę że warto wybrać główną żeńską postać drogą amkiety. W końcu wszyscy będą mieli możliwość zadecydować kto ją zatańczy. A więc wybieramy spośród naszych solistek... Ankieta ustawiona na 5 dni :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

miło nam Ladybirt , cieszymy sie ze jestes z nami i cenimy sobie Twoją tu obecność (jak równiez każdego innego forumowicza ) :P
Maron

Post autor: Maron »

o to miło przeczytać od... administratorki ;)
gonia

A to, że ja jestem, to się już nikt nie cieszy?! :mrgreen: :mrgreen:

[size=9:aa7e996bdf]Nie obraziłam się :) Naprawdę :D[/size:aa7e996bdf]

[size=7:aa7e996bdf]Koniec mojego mini offtopu :) (w moim wykonaniu)[/size:aa7e996bdf]
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

kasia napisala przeciez ze cieszy sie z obecnosci na forum nie tylko ladybirt ale wszytskich uzytkownikow ;)

[color=blue:5cd774d1f8]i na tym zakończmy wyliczanke z czyjej obecnosci sie cieszymy bo znów bede musiała wycinac posty ;) , ok goniuu?
Administrator Kasia G[/color:5cd774d1f8]
gonia

A mam wybór? No chyba musze się zgodzić... :mrgreen:
Administrator siła wyższa :D
sisi

Post autor: sisi »

[quote:b797ed23f2="Kasia G"]miło nam Ladybirt , cieszymy sie ze jestes z nami i cenimy sobie Twoją tu obecność (jak równiez każdego innego forumowicza ) :P[/quote:b797ed23f2]

od każdego miło! każdy/a z nowych osób wnosi coś nowego na forum i każda witamy z otwartymi ramionami. chociaż czasem się kłócimy to jednak wiecej tu jest przyjazni niż fermentu :D dlatego mimo przejściowych niesnasek, nadal mozemy cieszyc sie swoją obecnoscią.

ps. wbrew pozorom "staruszki" też byli kiedyś nowicjuszami... ;)
ODPOWIEDZ