Roztańczona izba chorych :))

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

oj, Kasiu, skadś to znam.. :)

ja chorowałam tydzień - tydzien w skzole opusciłam i myślałam ,ze w domu zgłupieje... pochdoziłam tydzien i.. znów się pochorowałam, tym razem był potzrebny antybiotyk, ale z racji wielu sprawdzianów opusciłam tylko 2 dni.. choć mama i tak nie pozwalała mi chodzić do szkoły...

a dzisiaj, keidy wreszcie poszłam na tening, niedość ze kręciło mi ise w głowie, byłam osąłbiona po antybiotyku i bło mi niedobrze, to jeszcze naciagnęłam sobie lewą nogę przy szpagacie.. i to tak strasznie boli.. jak nigdy wcześniej.. ;(
Columbina

Post autor: Columbina »

A ja mam chyba zapalenie krtani (chyba bo nie chodze do lekarza, bo mama ma apteke :P) Zaraziłam sie od mamy, a mama zarazila sie od brata. I tak sobie w trojke chorujemy :/
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Oj, widzę że wszyscy teraz chorują!

Ja tez jestem lekko podziębiona od jakiegoś tygodnia, ale normalnie chodzę do szkoły, mam nadzieję, że to się nie przerodzi w nic większego.
inscrutable.m

Bajaderko, lepiej zadbaj o siebie teraz! zostań w łózku chociaż dzień-dwa, bierz rutinoscrobin, witamine c i takie tam.. bo potem moze być gorzej i skonczysz tak jak my (a ja już zaczynam mieć obsesje na tym punkcie.. naprawdę..)
Columbina

Post autor: Columbina »

Rutinoscorbin to głównie witamina C :P
inscrutable.m

no wiem, wiem, ale mi chodziło głównie o taki standard: rutinoscrobin + witamina c (w tabletkach lub do rozpuszczania) + oscillococcinum + tabletki czosnkowe + herbatka z miodem i cytryną + ciepłe łóżeczko =)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

mhm, może masz rację inscrutable.m , ale wiesz, jadę do szkółki na dwa dni- poniedziałek, wtorek, później mam wizytę u chirurga i załatwienie paru innych spraw- czyli do końca tyg już jestem w domku, jakoś się wykuruję przez ten czas!
W każdym razie dziękuje Ci za radę i napewno poleżę dzień lub dwa w łóżeczku i się powygrzewam:) :*
inscrutable.m

koniecznie, koniecznie! żebyś się potem nie nabawiła jakiejś poważniejszej infekcji!
zdrowiej =) :*
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

instructable, a ja bedac na antybiotyku zasuwam na tańce ;) i to do 4 grup :lol:

ale chyba jest ze mną coraz gorzej, mimo wszystko :?
jutro wyniki RTG.
raisa

Post autor: raisa »

Kasiu uważaj, bo tak długo nie pociągniesz i wcale się nie wyleczysz.
ODPOWIEDZ