OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Julenka

Post autor: Julenka »

[quote:85995e3927="ebaleciara"][quote:85995e3927="Julenka"]Ebaleciaro nie zamierzam stad znikac no chyba ze mnie stad wyrzucicie sila[/quote:85995e3927]

Nie spodziewaj się tego ;).[/quote:85995e3927]

W TAKIM RAZIE CIESZĘ SIĘ ŻE PRZYJĘLIŚCIE MNIE DO WASZEGO GRONA, ZASTANAWIAM SIĘ TERAZ NAD WKUPNYM :D :D :D :D
tyniuszka

bez tematu

Post autor: tyniuszka »

Witam ja również jestem z okolic Poznania ,od września chcę iść do szkoły baletowej w poznaniu ,strasznie się denerwuję czy mnie przyjmą dość dużo ćwiczę i się rozciągam ale wiem że to nie zawsze starczy aby się dostać chciałabym być już po egzaminie :)
Julenka

witam Cię Tyniuszko .Będę za Ciebie trzymać kciuki, wierzę że się dostaniesz do OSB.Ważne że dużo ćwiczysz i jesteś rozciągnieta. Ja będę zdawać do OSB dopiero za rok i już nie mogę się doczekać.Puki co codziennie dużo ćwiczę i myślę że jest ok;)
Gratuluję Ci szpagatu tureckiego:) Mam pytanie, czy chodzisz gdzieś na zajęcia baletowe?
Julenka

[quote:901b4b6b31="ebaleciara"][quote:901b4b6b31="Julenka"]Ebaleciaro nie zamierzam stad znikac no chyba ze mnie stad wyrzucicie sila[/quote:901b4b6b31]

Nie spodziewaj się tego ;).[/quote:901b4b6b31]

Co się z Tobą dzieje Ebaleciaro??odezwij się bo zaczynam się martwić :D Mam nadzieję że wszystko u ciebie ok?? Pozdrawiam Jula:)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

e, spoko; Ebal uaktywnia się w dniach wolnych, w normalnych, jak sie daje porwac wirowi pracy, przestaje pisac ale nie martwiłabym sie tym, bo to norma, zresztą zrozumiała biorąc pod uwage jaki ma ona zajęty czas.
Koniec off;)
Julenka

[quote:d207f6ed57="Sagittaire"]e, spoko; Ebal uaktywnia się w dniach wolnych, w normalnych, jak sie daje porwac wirowi pracy, przestaje pisac ale nie martwiłabym sie tym, bo to norma, zresztą zrozumiała biorąc pod uwage jaki ma ona zajęty czas.
Koniec off;)[/quote:d207f6ed57]

Zatem pozdrów ją ode mnie,i powiedz że obiecała się mną zająć :D
A tak swoja drogą to domyślam się jaki macie nawał zajęć ale i tak bardzo tego chcę :)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Eeeee ale ja nie jestem w SB :D Ja jestem stary koń, niemal 30 letni, i nie tańczący i w dodatku nie znam eEbaleciarki osobiście tylko z forum ale czytając ją wnikliwie stawiam taką właśnie diagnozę.
ebaleciara

Post autor: ebaleciara »

Kochane moje, cóż za refkleksje na temat mej jakże niespotykanej i wyjątkowej osoby :lol: :roll:...

Wybaczcie mi, że czasem się wyłączam i trochę to wszystko zaniedbuję, ale czasem muszę zarywać nocki, żeby ze wszystkim zdążyć. Przepraszam, przepraszam, przepraszam, ale nie zawsze mi się absolutnie wszystko udaje ;).

Julenko, wiem, przez co przechodzisz. Przed egzaminami wszystkim jest bardzo ciężko, stres jest ogromny. Ale powiem ci w tajemnicy, że od kandydatek (i oczywiście kandydatów) nie oczekuje się cudów. Wszystkiego masz nauczyć się dopiero w szkole. Spokojnie i z umiarem rozciągaj się w domu, jedz zdrowo i z apetytem, dbaj o oceny i dbaj o siebie, żebyś sobie, broń Boże, nie narobiła czegoś niefajnego. Wyluzuj się, malutka, bo nie masz się czego bać. Obiecuję Ci, że będzie bardzo dobrze. Biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie, Twoje szanse są więcej niż bardzo duże, tak więc spokojnie, spokojnie i jeszcze raz spokojnie!
To samo tyczy się kolejnej adeptki baletu, naszej mautkiej tyniuszki. Dziewczyny, gdybyście miały do mnie jakiekolwiek pytania, to z wielką chęcia i radością na nie odpowiem, piszcie tylko, a ja czekam :D.

Sagi, przyjmij ode mnie całusa, dobrze? :)

Offtop jak sto pięćdziesiąt wyszedł, proszę mi wybaczyć, tak już wyszło.
tyniuszka

dziekuję

Post autor: tyniuszka »

bardzo dziękuję :)za te słowa otuchy!! mam nadzieje że będzie dobrze a jeśli chodzi o pytania super nie raz jeszcze przyjdzie mi coś do głowy :D na tą chwilkę mam ferie i wszystkim którzy też je mają lub będą mieć życzę udanego wypoczynku i przyjemności .. 8)
Julenka

kochana ebaleciaro nie raz jeszcze będę Ci zawracać głowę moimi pytaniami, jestes moim dobrym duszkiem na tym forum :D Na razie codzienne rozciągania, raz w tygodniu zajęcia baletowe z moją panią i tak do przyszłego roku, a przed egzaminami wszyscy będą mnie mieć dość na tym forum (mam na mysli stres)a jak się uda to osobiście wszystkim podziękuje za wsparcie a Tobie ebaleciaro szczególnie :D :D :D :D
Tyniuszko wierzę że za rok poznamy się osobiście :)
Wszystkim równiez zyczę udanych ferii
ODPOWIEDZ