Żeńskie: Magdalena- nie grzeszę skromnością
Imiona.
Ulubione imię męskie? Tomek. Ale nie Tomasz, tylko Tomek- wiem, że to to samo, ale wspomniane dwie wersje brzmią zupełnie inaczej. Owo imię jest absolutnie bezkonkurencyjne, jestem nim zauroczona od długiego czasu i wszyscy Tomkowie na samym wstępie mają u mnie plus, choć to, że zwą się tak, a nie inaczej, to w gruncie rzeczy nie ich zasługa. 
, Klementyna, Antonina.
-
kaarolinka
[quoteeb="kaarolinka"][beb]Ulubione imię męskie to Michał[/beb]
Żeńskich jest więcej Nina, Oliwia,Zuzanna,Malwina,Antonina,Magdalena,a najbardziej to lubię moje imię- Karolina
[/quoteeb]
Masz u mnie plusa
. Ja z kolei bardzo lubię imię Karolina (serio, serio). Moja luba ma tak na imię
.
Jeśli będzie mi dana córka, to chyba dam jej Antonika
a synowi Aleksander (na drugie Dorian) 
Żeńskich jest więcej Nina, Oliwia,Zuzanna,Malwina,Antonina,Magdalena,a najbardziej to lubię moje imię- Karolina
Masz u mnie plusa
Jeśli będzie mi dana córka, to chyba dam jej Antonika
Moje ulubione imiona męskie to Edmund i Anakin(uuuwielbiam star wars 8) ). Tyle że Edmundem to można kogoś w Polsce nazwać a Anakinem to raczej nie... A żeńskie imię to Nina. Niestety się tak nie nazywam
Przeczytałam gdzieś, że oznacza "mała dziewczynka" w jakimś języku, a gdzie indziej , że jest związane z Łaską Bożą po Hebrajsku. 
[quotefa="Lienka"][quotefa="Gajosek"]Antonika[/quotefa]
Antonika? Gdzieś Ty wyznalazł takie dziwne imię? Chyba, że to literówka i miało być Antonina? To lepiej, zdrobnienie Tosia jest przecudne
[/quotefa]
Ostatnio gdzieś słyszałem to imię i wpadło mi w ucho. Z resztą Antonina to też piękne imię a zdrobnienie jest cudowne
.
Antonika? Gdzieś Ty wyznalazł takie dziwne imię? Chyba, że to literówka i miało być Antonina? To lepiej, zdrobnienie Tosia jest przecudne
Ostatnio gdzieś słyszałem to imię i wpadło mi w ucho. Z resztą Antonina to też piękne imię a zdrobnienie jest cudowne
Witojcie kochani forumkowicze. Mnie oczywiście podoba się imię Wojtek z męskich bo sam takowe posiadam, oczywiście jestem bardzo skromny w tym przypadku.
.
A już teraz tak na poważnie wypowiem się w kwesti mojego ulubionego imienia żeńskiego to jest to imię MAGDALENA, nie wiem co w tym imieniu jest magicznego, ale po prostu podoba mi się obłędnie.
No i oczywiście moja już 8 miesięczna słodziusieńka i prześliczna córeczka otrzymała zaraz po urodzonku od swojego szczęśliwego tatusia imię Magdalenka. Pozdrawiam wojtek4p.
.
A już teraz tak na poważnie wypowiem się w kwesti mojego ulubionego imienia żeńskiego to jest to imię MAGDALENA, nie wiem co w tym imieniu jest magicznego, ale po prostu podoba mi się obłędnie.
No i oczywiście moja już 8 miesięczna słodziusieńka i prześliczna córeczka otrzymała zaraz po urodzonku od swojego szczęśliwego tatusia imię Magdalenka. Pozdrawiam wojtek4p.