-
Calineczka
Protestuję przeciwko zmianie avatara przez Joannę !!!
Jutro się oflaguję znajdę styropian zalegnę gdzieś pod ścianą ze stosownym transparentem i jusz (biorąc pod uwagę że na moim termometrze jest obecnie -21 stopni to to spore poświęcenie może być :) )
Ale ...
Moim (nie)skromnym zdaniem poprzedni był lepszy :D
Torin
Jutro się oflaguję znajdę styropian zalegnę gdzieś pod ścianą ze stosownym transparentem i jusz (biorąc pod uwagę że na moim termometrze jest obecnie -21 stopni to to spore poświęcenie może być :) )
Ale ...
Moim (nie)skromnym zdaniem poprzedni był lepszy :D
Torin
[quote:3910eec898="Calineczka"]Maron kocham cię za ten avatar!! ;][/quote:3910eec898]
[size=9:3910eec898]a ja powoli kocham pana Jarka - mojego nauczyciela, bo będziemy mieli chyba piracki układ do muzyki z Pirates of the Caribbean xDDD [NO I DZIĘKI KOMU HAHA] piszę się na kapitana Jacka Sparrowa![/size:3910eec898]
[size=9:3910eec898]a ja powoli kocham pana Jarka - mojego nauczyciela, bo będziemy mieli chyba piracki układ do muzyki z Pirates of the Caribbean xDDD [NO I DZIĘKI KOMU HAHA] piszę się na kapitana Jacka Sparrowa![/size:3910eec898]
[quote:a6ae89ce72="Columbina"][quote:a6ae89ce72="Iluane"]Ja za to ubóstwiam av Columbiny :D[/quote:a6ae89ce72]
Bardzo mi miło :)
Ale i tak przymierzam się do wstawienia swojego zdjęcia :P
Princess!!!!!!!!!!!! Kocham Twój avarat :D:D:D[/quote:a6ae89ce72]
no to czekam na nowy avatarek z Twoją fotką :)
Najlepszego dla Wszystkich w Nowym Roku :)
Bardzo mi miło :)
Ale i tak przymierzam się do wstawienia swojego zdjęcia :P
Princess!!!!!!!!!!!! Kocham Twój avarat :D:D:D[/quote:a6ae89ce72]
no to czekam na nowy avatarek z Twoją fotką :)
Najlepszego dla Wszystkich w Nowym Roku :)