OSB W POZNANIU ;)
Dziękuję wam dziewczyny za te słowa, naprawde są dla mnie dużym wsparciem.Tak bedę zdawać do pierwszej klasy ale dopiero w przyszłym roku, także jeszcze dobry rok czekania:( a do tego czasu pozostaje mi kółko baletowe i codzienne ćwiczenia w domu.
Ebaleciara, ciesze sie że się dostałaś do OSB,napisz jak sobie radzisz? mysle ze z Twoim zapałem dajesz swietnie rade:) Ja bede musiała byc w bursie poniewaz nie jestem z Poznania i tego troche tez sie boje,ale milosc do baletu jest wazniejsza takze mysle ze dam rade;) baletu ucze sie u pani profesor z OSB;) Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta :D
Ebaleciara, ciesze sie że się dostałaś do OSB,napisz jak sobie radzisz? mysle ze z Twoim zapałem dajesz swietnie rade:) Ja bede musiała byc w bursie poniewaz nie jestem z Poznania i tego troche tez sie boje,ale milosc do baletu jest wazniejsza takze mysle ze dam rade;) baletu ucze sie u pani profesor z OSB;) Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta :D
-
ebaleciara
-
Sagittaire
[quote:23741b9472="ebaleciara"]Jak ja sobie radzę? Powiem tak: masz farta, że zaczynasz od początku.
A co do bursy to nie martw się, zajmę się Tobą z chęcią :D.[/quote:23741b9472]
Jak miło :D czyli jak mnie przyjmą to do zobaczenia za rok :D juz się nie mogę doczekać :lol:
a juz tym bardziej że będzie miał się kto mną zająć :D :D :D
A co do bursy to nie martw się, zajmę się Tobą z chęcią :D.[/quote:23741b9472]
Jak miło :D czyli jak mnie przyjmą to do zobaczenia za rok :D juz się nie mogę doczekać :lol:
a juz tym bardziej że będzie miał się kto mną zająć :D :D :D
-
ebaleciara
[quote:2dc545e108="Sagittaire"]aaaa, czyli jednak mit o zawiści dziewczyn z SB to tylko mit :D :D :D :D .[/quote:2dc545e108]
No oczywiście!
Julenko, tylko nie waż mi się uciekać z forum! Chcę mieć z Tobą kontakt, dopóki się nie dostaniesz (a Szanowna Wróżka Ebaleciara wróży Ci, że się dostaniesz :) )
No oczywiście!
Julenko, tylko nie waż mi się uciekać z forum! Chcę mieć z Tobą kontakt, dopóki się nie dostaniesz (a Szanowna Wróżka Ebaleciara wróży Ci, że się dostaniesz :) )
[quote:a5a9638bdd="ebaleciara"][quote:a5a9638bdd="Sagittaire"]aaaa, czyli jednak mit o zawiści dziewczyn z SB to tylko mit :D :D :D :D .[/quote:a5a9638bdd]
No oczywiście!
Julenko, tylko nie waż mi się uciekać z forum! Chcę mieć z Tobą kontakt, dopóki się nie dostaniesz (a Szanowna Wróżka Ebaleciara wróży Ci, że się dostaniesz :) )[/quote:a5a9638bdd]
Ebaleciaro nie zamierzam stad znikac no chyba ze mnie stad wyrzucicie sila,ale mysle ze majac taka wrozke to wszystko sie uda:) DZIEKI :D
No oczywiście!
Julenko, tylko nie waż mi się uciekać z forum! Chcę mieć z Tobą kontakt, dopóki się nie dostaniesz (a Szanowna Wróżka Ebaleciara wróży Ci, że się dostaniesz :) )[/quote:a5a9638bdd]
Ebaleciaro nie zamierzam stad znikac no chyba ze mnie stad wyrzucicie sila,ale mysle ze majac taka wrozke to wszystko sie uda:) DZIEKI :D
-
ebaleciara