A czy na te zajęcia można by przyjść np. raz na zasadzie jak czasem raz na jakiś czas jestem w Lublinie i by mi akurat termin pasował? I np. zapłacić tylko za jedne zajęcia?
Moja znajoma dzwoniła żeby się zapisać i powiedziano jej w SOB, że nie wiadomo czy kurs się odbędzie, bo jest bardzo małe zainteresowanie... :(
Ja idę zapisać się jutro. Mam nadzieję, że Wy jeszcze nie byliście i można liczyć, że do soboty liczba chętnych jeszcze wzrośnie.
Ja ide jutro sie zapisac z 3 kolezankami jeszcze. Kto bedzie prowadzil kurs wiedzialem ale nawzisko wypadlo mi z glowy.Z tego co mi wiadomo to odrazu trzeba zaplacic. Pozdrawiam. Odwolany mam nadzieje nie bedzie a jak tak to mam juz w kieszeni alternatywe wiec spoko looz ;)
Czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące tego kursu w SOB???
W zeszły piątek poszłam się zapisać i zapłacić, ale powiedzieli mi, że jest na razie za mało osób chętnych i kazali zostawić swój numer telefonu - mieli zadzwonić jak już się grupa zbierze, ale do tej pory nikt się ze mną nie skontaktował. Podejrzewam więc, że kurs raczej na pewno nie wypali... :(
A co to za alternatywa Micloj? Chodzi o te zajęcia w Teatrze Muzycznym? Jeśli tak to ja nadal jestem chętna :)
Witam zajecia przy Teatrze Muzycznym mogą sie odbyć. Pierwsze zajecia bedą w tą środe po godzinie 16.00. Około 16.30, jeśli są chetni to zapraszam. Na pierwszych zajeciach ustalimy też koszta. Zbiórke ludzi proponuje o 16.30 pod Teatrem nastepnie przejdziemy na sale gdzie bedzie czekał prowadzocy. Pozdrawiam