O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Aline?
Nagash

Post autor: Nagash »

No tak jakbyś zgadła, w temacie o Don Kichocie coś tam swego czasu delikatnie na nią najechałem ale niestety wywaliłem tego posta. Przede wszystkim troszkę przeraża mnie jej szczupłość, ma tak chude nogi że przez to jej stopy w pointach wyglądają na strasznie duże :shock: , mam wrażenie że jak partner ją podnosi to zaraz jakaś krzywda jej sie stanie. W Don Kichocie jest moment jak skacze na Basila a ten ją łapie, pomyślałem wtedy - o boże nie! połamiesz się! Czytałem kiedyś jakąś recenzję i redaktor gdzieś w połowie tekstu pogrubioną czcionką zapytał - Alino gdzie byłaś jak uczono cichego lądowania po skokach? - a potem opisuje swoje wrażenia z występu jak to Alina skacze i BAM! ląduje skacze BAM! ląduje :smile: . Czepiam się w końcu mamy już kilka lat wprzód i może teraz jest wyśmienitą tancerką.
Sagittaire

Ja kiedys czytałam, jak jakiś recenzent z Anglii napisał, ze ona nie skacze jak baletnica tylko jak przez płotki. Teraz co widze te jej skoki, to mam takie skojarzenie.
Nagash

Post autor: Nagash »

Nie wiem jak teraz ale (****** tutaj to sam siebie ocenzuruje*****) naoglądałem się występów z nią ale to większość było z 2007. Chciałbym zobaczyć ją obecnie jak tańczy a nóż by mi się trochę zdanie o niej polepszyło.
Sagittaire

[quote:16d6b4283a="Nagash"]swego czasu Mariinsky miał nazwijmy go "nieoficjalnym operatorem kamery[/quote:16d6b4283a]
o kogo chodzi? o mada? czy kogos innego? podobno sie polepszyło Alinie ale i tak moim idolem nie zostanie.
Megara

Post autor: Megara »

[quote:1e75ea3930="venus-in-furs"]Jeszcze przed erą Czarnego Łabędzia kupiłam chyba w Mohito taki sweterek, bardzo zadowolona z niego jestem, mogę polecić :)
(chociaż pani ma trochę brzydką rękę :D)

[url=http://i54.tinypic.com/10p581t.jpg]Obrazek[/url][/quote:1e75ea3930]
Przepiękny!! Bardzo lubię Mohito i często do niego chodzę, ale sweterka nie widzialam:(
lailana

Post autor: lailana »

słodki sweterek, aż pozazdrościłam :D
ja też taki chcę! :twisted:
Kasiek

Post autor: Kasiek »

U mnie w mieście jest Mohito i jest sweterek,teraz tyko pozbierać troche pieniędzy i modlić się żeby został rozmiar.;p
Megara

Post autor: Megara »

No ciekawa jestem, czy jest jeszcze na niego szansa.
Chociaż ostatnio zrobiłam tyle zakupów, że...o_O
Niemniej jednak, taki sweterek to perełka:P
venus-in-furs

Post autor: venus-in-furs »

Teraz wchodzi pewnie kolekcja wiosenna, czyli będą wymieniać towar, czyli pewnie wypadałoby się spieszyć :)
ODPOWIEDZ