ja nienawidzę tego, jak ludzię zmieniają siebie przed kamerą.... ehhh ale te sprawy już poruszaliśmy, nie ma co ich roztrząsać. Każdy wie jak to jest i o co chodzi. Niedziela- Wrocław, a po przyjeżdzie zdam sprawozdanie :) tym razem jadę z mamą, wujkiem, chłopakiem i siostrą :) bo ostatnio sama siostra mi szczęścia nie przyniosła hehe :P
Cześć ;) zaintrygowało mnie to forum, od dłuższego czasu czytam wasze wypowiedzi i podnoszą mnie na duchu, cały czas myslałam nad tym zeby wziąść udział w tym castingu ale strasznie sie boje ;d ale dopiero do Warszawy pojade, o ile nie zdygam sie i nie zrezygunuje w ostatnim momencie.
petty nie rezygnuj :) a nuż się uda, jak to Nati ślicznie tu napisała "lepiej żałować rzeczy które się zrobiło, niż tych, których się nie zrobiło" :wink: . Wyobraź sobie, że to ostatnia edycja i ostatnia szansa, z takim nastawieniem jeszcze jak dorzuci się ładny taniec i charakterek jest duża szansa na powodzenie :wink:
[quote:e59d8bc30f="Natashy"]Flamenco ma klimat, więc się cieeeszę :) Argentyna bo tango. A Paryż w I edycjii to dlaczego?[/quote:e59d8bc30f]
Bo kankan :mrgreen:
w Paryżu jest Studio Harmonic i ogólnie Paryż ma z tańcem dużo wspólnego, ja osobiście jestem ciekawa co wyjdzie tym razem z tych castingów, a raczej kto, ale coś czuje ze ta edycja będzie gorsza od poprzednich , technicznie i ogólnie artystycznie