CASTINGI DO III EDYCJI YCD

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Nati

Post autor: Nati »

ja nienawidzę tego, jak ludzię zmieniają siebie przed kamerą.... ehhh ale te sprawy już poruszaliśmy, nie ma co ich roztrząsać. Każdy wie jak to jest i o co chodzi. Niedziela- Wrocław, a po przyjeżdzie zdam sprawozdanie :) tym razem jadę z mamą, wujkiem, chłopakiem i siostrą :) bo ostatnio sama siostra mi szczęścia nie przyniosła hehe :P
petty_issue

Post autor: petty_issue »

Cześć ;) zaintrygowało mnie to forum, od dłuższego czasu czytam wasze wypowiedzi i podnoszą mnie na duchu, cały czas myslałam nad tym zeby wziąść udział w tym castingu ale strasznie sie boje ;d ale dopiero do Warszawy pojade, o ile nie zdygam sie i nie zrezygunuje w ostatnim momencie.

Więc powodzenia Nati i opowiesz nam jak było :D.
danceFORever

Post autor: danceFORever »

wiec widze, ze ekipa z forum do Warszawy coraz liczniejsza :D
Natashy

Post autor: Natashy »

petty nie rezygnuj :) a nuż się uda, jak to Nati ślicznie tu napisała "lepiej żałować rzeczy które się zrobiło, niż tych, których się nie zrobiło" :wink: . Wyobraź sobie, że to ostatnia edycja i ostatnia szansa, z takim nastawieniem jeszcze jak dorzuci się ładny taniec i charakterek jest duża szansa na powodzenie :wink:
danceFORever

Post autor: danceFORever »

Natashy, Ty to potrafisz ludzi przekonac, juz ja cos o tym wiem :D
Natashy

Jak miło ;) hi hii

Trzymamy kciuuuki!

Flamenco ma klimat, więc się cieeeszę :) Argentyna bo tango. A Paryż w I edycjii to dlaczego?
Buziaki :wink:
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:e59d8bc30f="Natashy"]Flamenco ma klimat, więc się cieeeszę :) Argentyna bo tango. A Paryż w I edycjii to dlaczego?[/quote:e59d8bc30f]
Bo kankan :mrgreen:
Natashy

hi hii- ale nie tańczyli chyba kankana, chybaże znów coś przeoczyłam, ale już lepiej stop, bo schodzimy z tematu YCD 3 :D przeze mnie!

[size=9:0cae659ac9]U nas w szkole dziewczyny tańczyły dziś kankana, takie trzy, ale był ubaw- hi hii[/size:0cae659ac9]
Columbina

Post autor: Columbina »

No nie tańczyli... żartowałam :P

Koniec offa...
nathaliye

Post autor: nathaliye »

w Paryżu jest Studio Harmonic i ogólnie Paryż ma z tańcem dużo wspólnego, ja osobiście jestem ciekawa co wyjdzie tym razem z tych castingów, a raczej kto, ale coś czuje ze ta edycja będzie gorsza od poprzednich , technicznie i ogólnie artystycznie
ODPOWIEDZ