balet a styl bycia, ubioru, wnętrz...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
kleo

Post autor: kleo »

Ja miałam kiedyś lustro wmontowane w szafę ale jak sie z siostrą pokłóciłam i trzasnęłam drzwiczkami to się roztrzaskało :roll: ach ta moja wrodzona inteligęcja
Nati

Post autor: Nati »

Piotrze... tą pierwszą figurkę też mam! :):) identyczną... :]
nathaliye

Post autor: nathaliye »

http://img329.imageshack.us/my.php?image=p1750868xl0.jpg mnie ta figurka zachwyca :D
Natashy

Post autor: Natashy »

jak już jesteśmy przy lustrach- ja w moim pokoiku nie posiadam, ale za to czasem coś poćwiczę w dużym łazienkowym :D , ale uwaga!!! Można się zabić o:
a)szlafrok, który właśnie rzuciłam na podłogę
b)ochlapaną przeze mnie podłogę, ślisko!!

Jakże piękne pewnie były te ściany z baletnicami!! A jakaż frajda z ich malowania! :wink: !
Mówicie, że macie mało baletowe pokoiki, ale przecież nawet jak jedna pointa wala się obok szafy- to już jest baletowy pokój, bo pokój baletnicy :wink:

Nathali-śliczna ta figurka
nathaliye

Post autor: nathaliye »

to piotr malaga dal wczesniej :D
Natashy

No :D ale jest taka śliczna, że mogę to często powtarzać- hi hii, ale tak szczerze mówiąc myślałam, że ta "Twoja" jest trochę inna :P ! Brawo dla Natashy!
Nell

Post autor: Nell »

Ja na początku miałam taki dziecinny pokój oczywiście chodzilam na balet .Ale później był remont i sama wybierałam kolorki,meble i wszystkim sie podoba . A pointy walająse się koło szafy idealnie pasują :D .Oczywiście niejest calutki w różu,racja trochę różu jeste ale jak na dziewczyne i baletnice przystało :D

[size=9:6635b8ed6b][ [i:6635b8ed6b][b:6635b8ed6b]Dodano[/b:6635b8ed6b]: Sob Cze 14, 2008 9:17 am[/i:6635b8ed6b] ][/size:6635b8ed6b]
A propos luste mam takie z czarnymi zawijasami :D
Isabelle

Post autor: Isabelle »

Obrazy , zdjęcia baletnic , figurki.
Ale myślę , że najwspanialsze to chodzenie na te wszystkie spektakle , które za każdym razem są cudownym przeżyciem , które pamięta się długo.
Natashy

Masz racje Isabelle :)
Tak czy inaczej miło jest mieć w pokoju rzeczy, które jeszcze dodatkowo nam o nich [przeżyciach ze spektakli, z lekcjii, własne doświadczenia] przypominają...
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

a uciekając od wątku wiodącego, to w sklepie pull and bear jest taka bluzka z puentami. :) ale kolor taki jakiś troche zbyt szaro bury.
ODPOWIEDZ