Jakie pointy mi polecicie?
freed of london :D Mam małe podbicie, a w tych pointach praktycznie od początku można było z łatwoscia stac na calym czubku. :) :)
[quote:12439c55a0="Doma:)"]nie polecam ci blocha są niewygodne i bardzo szybko sie łamią :)[/quote:12439c55a0]
akurat o blochach zawsze slyszalam odwrotne opinie.. jaki mialas model?
[quote:12439c55a0="Doma:)"]nie polecam ci blocha są niewygodne i bardzo szybko sie łamią :)[/quote:12439c55a0]
akurat o blochach zawsze slyszalam odwrotne opinie.. jaki mialas model?
-
Dolores1984
[quote46="Dolores1984"]2. Czy to prawda ,że palce krwawią po chodzeniu na en pointe?[/quote46]
2.z mojego malusieńkiego doswiadczenia odpowiem tak: Mi krwawiły tylko raz, na początku, kiedy ćwiczyłam bez zadnych wkladek, waty tylko na 'zywca'. Jednak czesto robiły sie różne obtarcia, starcia i zatarcia, krew nie leci, ale przyjemne to nie jest. Po jakims czasie przestaje sie tym tak przejmowac i zwracam uwage na to dopiero jak zdejmuje pointy. takze odpowiadajac na Twoje pytanie palce mogą krwawic, ale to zazwyczaj przy ćwiczeniu bez zadnej 'oslony'. to przynajmniej w moim przypadku
1.dla mnie wszystkie pointy sa piekne
nawet stare zniszczone i ze zdartą satyną
a tak konkretnie to najmniej podobają mi się sanshe. Blochy, freedy , Gaynory sa śliczne.
2.z mojego malusieńkiego doswiadczenia odpowiem tak: Mi krwawiły tylko raz, na początku, kiedy ćwiczyłam bez zadnych wkladek, waty tylko na 'zywca'. Jednak czesto robiły sie różne obtarcia, starcia i zatarcia, krew nie leci, ale przyjemne to nie jest. Po jakims czasie przestaje sie tym tak przejmowac i zwracam uwage na to dopiero jak zdejmuje pointy. takze odpowiadajac na Twoje pytanie palce mogą krwawic, ale to zazwyczaj przy ćwiczeniu bez zadnej 'oslony'. to przynajmniej w moim przypadku
1.dla mnie wszystkie pointy sa piekne
-
Dolores1984
Dziękuje za odpowiedź.
Widzicie dziewczyny (mam nadzieje ,że nie urażę żadnego mężczyzny)
Chce dać swojej bohaterce jakieś konkretne pointy i tak się pytam Was jako profesjonalistów w tym temacie:)
Myślałam o pointach ,które są odpowiednie pointy do jej wieku ,umiejętności i tak dalej. Staram się dopracować szczegóły.
Dziewczyna ma 17 na en pointe zaczęła w wieku 11 lat.
Tak mi się zdaje ,że tu już nie muszą być modele dla początkujących.
Więc może jakaś propozycja?
Widzicie dziewczyny (mam nadzieje ,że nie urażę żadnego mężczyzny)
Chce dać swojej bohaterce jakieś konkretne pointy i tak się pytam Was jako profesjonalistów w tym temacie:)
Myślałam o pointach ,które są odpowiednie pointy do jej wieku ,umiejętności i tak dalej. Staram się dopracować szczegóły.
Dziewczyna ma 17 na en pointe zaczęła w wieku 11 lat.
Tak mi się zdaje ,że tu już nie muszą być modele dla początkujących.
Więc może jakaś propozycja?