http://allfordance.pl/product.php?id_product=83 - jaki rozmiar tych jazzówek powinnam wziąć jeśli na co dzień noszę 39-40? Nigdy wcześniej nie miałam jazzówek, ale miałam baletki i pointy. Baletki mam rozmiar 39 i są takie "w sam raz", lepiej by było jakby były trochę większe. Pointy Grishko mam rozmiar 7, ale gdyby nie wkładki i bandaże to byłyby za duże. Ogólnie długość stopy mam 24,5 cm.
8 to jest 24 cm 9 to 24.5 cm . Jednak ja zawsze biore jazzowki pol rozmiaru mniejsze (w tym przypadku rozmiar mniejsze) gdyz skora sie szybko rozchodzi. Szczegolnie w tych gdyz sa jednowarstwowe i bardzo cienkie.
Orientuje się ktoś może czy gdzieś poza Akcesem, allfordance i Dancespot można kupić wsuwane beżowe jazzówki? Kiedyś były na tanecznepasje ale już ich nie ma. :/
Etiuda, czasem pas de chat. Tak to nigdzie nie ma.
A no i wika.pl sa tanie ale jesli chcesz estetyczne to ich nie polecam. Strasznie kolorowe i beznadziejne. Widzialam raz i tyle wystarczy.
[b:3b70b510a3]Sheeda[/b:3b70b510a3], a o co konkretnie chodzi z tymi jazzówkami wika.pl? Czemu są beznadziejne? Chodzi o ten kolor (bo na zdjęciu wygląda na jakiś taki straaasznie ciemny)? Wiesz może czy są wygodne, jaką mają żywotnosć?
Moja kolezanka je kupila bo wygladaly w miare normalnie na zdjeciu . I sie rozczarowala. Guma neoprenowa ta na podbiciu jest tak ciemna jak na zdjeciu reszta jest bardzo jasna prawie biala a podeszwa jest ruda. Wytrzymalosci nie znam kolezabka wyrzucila gdyz po jednym zalozeniu sie rozkleila podeszwa i byly bardzo niewygodne. Bardzo zle wykonanie.i rozmiar jazzowek 35 odpowiada mniej wiecej rozmiarowi 38 normalnych butow.