GDYNIA/SOPOT.

Dyskusje na temat tańca współczesnego; zagadnienia praktyczne i teoretyczne; aktualne zjawiska i trendy;
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Dzisiaj trafiłem całkiem przypadkiem na Wasze posty. Planuję w tym roku szkolnym 2011/2012 cykliczne zajęcia z tańca klasycznego w środy oraz zajęcia z tańca współczesnego właśnie dla młodzieży we wtorki. Niestety nie będzie to ani Gdynia ani Sopot ,tylko Gdańsk. Myślę ,że zajęcia rozpoczną się od października.Klasyka prawdopodobnie będzie w Gdańsku - Wrzeszczu a współczesny w dzielnicy Gdańsk-Przymorze. Ale dokładnie będe to wiedział około połowy września. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana to proszę do mnie napisac wstępnie na jakie zajęcia i podac swój wiek. Proszę pisac na adres : warsztatytanca@interia.pl
Pozdrawiam. S.Białobrzeski vel Tanc... :)
Chiaranzana

Post autor: Chiaranzana »

Ho, ho , ho.... ja swojego wieku nie podam ale chętnie będę chodzić na zajęcia z tanca klasycznego a jeszcze lepiej ze na Przymorzu ....
gemma

Post autor: gemma »

też jestem chętna na zajęcia z tańca klasycznego :)
Innawaj

Post autor: Innawaj »

Cześć,
w Let's Dance potrzebują 3 osób by stworzyć grupę w przedziale 12-15 lat. Wystarczy zadzwonić i podać nazwisko.

( Dwie już są ;-) )
Tanc...

KLASYKA-WSPÓŁCZESNY-GDAŃSK-DLA MŁODZIEŻY 10-15 LAT ZAPISY

Post autor: Tanc... »

Piszę do Was - forumowiczki :) , bo zaplanowałem na Wasze potrzeby taneczne zorganizowac warsztaty w Gdańsku w grupie wiekowej ( 10 -15 lat ) . - Będzie to wersja uniwersalna - od klasyki do współczesnego - zajęcia będą prowadzone od października 2011 roku w dzielnicy Gdańsk-Przymorze w SP 79 w każdy wtorek o godz.18.00 . Zajęcia przeznaczone są dla młodzieży w wieku 10 - 15 lat. Będą trwały 60 min - narazie ( jeden raz w tygodniu ).
Prowadzący zajęcia - Sebastian Białobrzeski Zapisy i pytania na adres : warsztatytanca@interia.pl
Zapraszam .Jeżeli naprawdę szukacie zajęc to proszę o szybkie decyzje - jest wiele chętnych, miłośników tańca ale...tylko przed telewizorem :P. Także czynię to na potrzebę wielu osób ,które napisały do mnie - że brak zajęc dla nastolatków w Gdańsku :P z tanecznym pozdrowieniem :) Tanc... :)
Innawaj

niestety gdańsk to dla mnie za daleko. :twisted: Nie wyrobiłabym z szkołą do której jadę i wracam pół godziny. Najwcześniej to jestem o 16 w domu a najpóźniej mogę wrócić o 19 ( zimą - ciemno ) więc niestety. :C Bardzoooooooooo bym chciała, ale nie mam możliwości, może wiosną jak zajęcia przetrwają, jest szansa!
Kornelia

Post autor: Kornelia »

No niestety już jedną :( . Przeprowadziłam się i teraz mieszkam w północno-wschodniej Polsce :( . A tutaj w ogóle nie ma zajęć z klasyki :( . No to już po mnie :( .
Innawaj

nadal 2, bo namówiłam moją znajomą, więc licze na was. Póki co tańcze lyrical jazz - co o tym myślicie ?
ODPOWIEDZ