Sklep baletowy "Stakato" w Katowicach.

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
kaja7717

Post autor: kaja7717 »

[quote:2d130553c9="julianka"]Moja koleżanka z grupy postanowiła kupić sobie pointy z Sanshy. Nie wiedziała, który model wybrać, więc doradziłam jej Glorię, Partenaire, ewentualnie Ovation 3/4, ale broń Boże nie Recitale (moja koleżanka ma podbicie wysokości Mount Everest'u). Pojechała do Stakato, no i jakie pointy poleciła jej pani? RECITALE (gdzie moja koleżanka wyraźnie zaznaczyła, że ma wysokie podbicie i musi mieć twardą pointę)!!! Pani stwierdziła, że Recital, to najtwardsze pointy Sanshy :shock:
Tak więc jeśli kupujemy pointy w Stakato zastanówmy się wcześniej jaki wybrać model.
Poza tym Stakato to jednak w sumie fajny sklap taneczny..[/quote:2d130553c9]

yyyyy recital to miękkie pointy ale moim zdaniem partenaire bo mają podobny kształt jak recital a są twarde ale sama mam parteneiry i to świetne pointy ja w ogóle nie mam podbicia prawie [no jakieś tam mam ] a da się je wyrobić
lj

Post autor: lj »

W Stakato nie ma co liczyć na pomoc inną niż podanie point. To jednak sklep nastawiony na obuwie do tańca towarzyskiego.

Co do modeli, to są tam (lub też ich nie ma...) inne niż na stronie, więc niekoniecznie musi być tak jak tam pisze. Lepiej się właśnie wybrać i zobaczyć.
ODPOWIEDZ