XIII Międzynarodowe Warsztaty Tańca Jazzowego Kielce 2007

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Calineczka

Post autor: Calineczka »

Ja idę na p. ewelinę i chyba na mossę. Chciałabym też iśc na jazz rock do marignala ale niestety dublują się godziny. A z racji na moje mieszkanie w kielcach nie mogę sobie pozwolić na więcej rodzice twierdzą że do szkoły muszę chodzić;]
Joanna

Post autor: Joanna »

na czym polega 'jazz balet'?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

mnie właśnie też to ciekawi... :roll:
Calineczka

Nie wiem ale może w środę będę wiedzieć to wam napiszę. :)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Sari dasz radę na średniozaawansowanym u Vergera! Ja i Śnieżka byłyśmy teraz na Europejskich Spotkaniach Tanecznych na jego zajęciach na średniozaawansowanym i było super, dawałyśmy radę! :D
Pivot

Post autor: Pivot »

Eeeh...ja też bym się chętnie wybrała..na modern, funky jazz i flamenco (buciki takie samotne leżą)...oby tylko znaleźć jakiś uczniów na korki...bo inaczej finansowa klapa :(
BlackPointeShoes

Post autor: BlackPointeShoes »

Fajne te warsztaty. Sam p.Grzegorz Pańtak je polecał. Chciałabym pojechać, tylko nie wiem czy mi coś nie wypadnie wtedy. Musiałabym dojechać kawał drogi(trójmiasto). No cóż, chcieć bardzo bym chciała, teraz muszę się jeszcze zastanowić :D
Nati

Post autor: Nati »

ja strasznie chcę iść... ale sama? Popytam u mnie w grupie, ale na prawdę marzę o tych warsztatach :) i zastanawiam się czy nie pójsć do Eweliny KUbot na jazz balet, barre au sol, ale tam jest tylko0 początkująca grupa.... jesli ja nie jestem pocz. to jak myślicie, bede sie nudzic? ktoś był u niej? no i jak bym juz jechala to na p[ewno na 5 kursów!
Calineczka

To są chyba jej pierwsze warsztaty i chyba dlatego ma tylko grupę początkującą. Ja mam z nią klasykę i podoba mi się
Nati

Post autor: Nati »

no nie wątpie, że będzie super, ale chodzi o to czy początkująca grupa nie będzie nudna dla kogoś śedniozaawansowanego?
ODPOWIEDZ