Hm, ładne zeszyty:)
Ja swoją drogą na dworcu w Katowicach (w drodze do domu z OSB) znalazłam śliczne 3 zeszyty z baletnicami:)
Warto czasem gdzieś poszukać czegoś takiego.
Ja kilka takich zeszytów znalazłam przez przypadek w kauflandzie były tylko 3 ale dobre i to od czegoś trzeba zacząc :D może kiedyś uda mi sie znależc wszystkie akcesoria szkolne z baletem :roll:
Znalazłam jeszcze na stronie sanshy taki piórnik w kształcie baletki http://www.sansha.com/accessories_bag.html , ale pewnie już o nim słyszałaś :lol: Ja sama próbowałam kiedyś zrobić zeszyt wydrukowałam zdjęcie baletnicy i naklejiłam je na taki zwykły zeszyt(z brzydką okładką) ale nie wyszło najładniej :cry:
Ja byłam wczoraj w Auchan i widziałam takie małe notesiki z Barbie baletnicą - szkoda, że z Barbie, bo bym kupiła... Ale logo się za bardzo rzucało w oczy.
Szczerze mówiąc ja też bym kupiła , bo nie ma w tym nic wstydliwego że na moim zeszycie widnieje barbie baletnica, innym może się to niepodobać ale to ja mam taki zeszyt i liczy sie moje zdanie i to że mi sie on podoba :wink: :) :P Poprostu każdy ma inny gust...
Ja liczę na to że firma zdecyduje się rozszerzyć ofertę tej seri na duże zeszyty A-4, sgregatory, piórniki, długopisy itp.
Mam zamiar dzwonic na ich infolinie i zapytac się o to.
Może jak dużo ludzi będzie się dopytywać o tą serie /bo sprzedaje się dobrze :D widze jak szybko znika z półek/ to wypuszczą na rynek resztę. :D