XIV Konferencja Tańca Współczesnego - ŚTT

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Ja będę napewno.
Krichmariev przyciąga mnie jak magnes :wink:
A mam pytanie, jak to jest? Jeśli płacę te 650 zł, to ile warsztatów mam do wybrania?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

4 razy dziennie przez dwa tygodnie o ile pamiętam.
Nemo

Post autor: Nemo »

chyba nawet 5: 3 od rana, przerwa i jeszcze dwa
no i masterclasses w przerwie dla twardzieli :)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

a o co chodzi w masterclasses?Co to jest i dla kogo? przepraszam, że tak się wypytuje, ale nie wiem :wink:
Tranquility

Post autor: Tranquility »

polecam zajrzeć na stronę konferencji. tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie... :roll:
Nemo

Post autor: Nemo »

W zeszłym roku masterclasses prowadzili tancerze, którzy wystepowali, ale nie prowadzili tygodniowych warsztatów. Chodził każdy kto chciał, nie było określonych poziomów, ani co będzie. Czasami to były improwizacje, czasem konkretna technika. Trwało to ok. godziny i nie trzeba było wcześniej się zapisywać.
ams

Post autor: ams »

czy ktos juz sie zapisywal na warsztaty na konferencji?
ja sie zapisalam kilka dni temu, ale nie dostalam zadnego potwierdzenia, ani nic... wiec nie wiem czy sie rzeczywiscie zapisalam, czy tylko mi sie tak wydaje :)

Pozdrawiam
Nati

Post autor: Nati »

ja się zastanawiam.... ale nad tygodniem, na dwa na pewno nie idę :(
ams

Post autor: ams »

no coz... dla mnie to beda ostatnie 3- miesieczne wakacje, wiec postanowilam, ze sie bede dobrze bawic i zrobie wszystko na co mam ochote, nawet jesli oznaczaloby to absolutne pozbawienie sie pieniedzy ;)
ale chodzi mi o to, ze sie niby zapisalam, ale nie dostalam zadnej informacji zwrotnej... wiec nie wiem czy to tylko ja, czy wszyscy i czy sie w ogole zapisalam...
napisalam do nich maila, ale mi nie odpisuja ;(
terka:)

Post autor: terka:) »

chciałam jechać na jakiś obóz taneczny, warsztaty, ale z moimi umiejętnościami... :oops: czy w bytomiu będą także osoby początkujące?

poszperałam jeszcze troszkę na forum i znalazłam odp na swoje pytanie :D
ODPOWIEDZ